Διατροφή : tips για υγιεινά γεύματα 

Είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει θέμα με τα κιλά του και προσπαθεί να κάνει δίαιτες.
Επίσης είναι αλήθεια ότι όσο και να προσπαθεί αντί να δει την ζυγαριά να πέφτει, την βλέπει όλο να αυξάνεται.
 Λόγος που γράφουμε συμβουλές
  • Γι αυτό κι εμείς σου γράφουμε μικρές συμβουλές για να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου και να δεις την ζυγαριά να πέφτει.
Συμβουλές για μείωση βάρους
Προγραμματίστε τα γεύματα σας
  • Προσπαθήστε να οργανώνατε τα γεύματα σας.Αν κάνετε τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα και ο οργανισμός σας θα κάνει σωστές κάψεις λίπους αλλά και εσείς  δεν θα πεινάτε με αποτέλεσμα να καταναλώνεται μικρές ποσότητες.

Κατανάλωση μικρών σνακ
  • Καταναλώστε μικρά σνακ τα οποία κατά κύριο λόγο να αποτελούνται από υγιεινές τροφές όπως είναι φρούτα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα οι αποξηραμένοι ξηροί καρποί. Μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν και οι μπάρες δημητριακών.
Πείτε όχι στα ανθυγιεινά
  • Φροντίστε την περίοδο που προσπάθησε να τηρείται ένα υγιεινό τρόπο διατροφής να μην έχετε στο σπίτι οτιδήποτε ανθυγιεινό που θα μπορούσε να σας βάλει σε πειρασμό και να σας κάνει να βγείτε από το πρόγραμμα σας.
Πιείτε πολύ νερό τα οφέλη του
  1. Προσπαθήστε να θυμάστε ότι ανάγκη έχετε από πολύ νερό και όχι φαΐ, γι αυτό φροντίστε να πίνετε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερού την ημέρα.
  2. Θα δείτε ότι πέρα από φουλ αφυδάτωση οργανισμού θα πετύχετε και έναν στομαχικό κορεσμό με αποτέλεσμα να μην έχετε όρεξη για φαγητό.

Κάντε πράγματα που σας αρέσουν
  • Φροντίστε τις ώρες που βαριέστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα σας έδινε χαρά εκτός από το να αρχίσετε να τσιμπολογάμε οτιδήποτε δεν αντιστοιχεί στην διατροφή σας.
Φάτε πριν πάτε σούπερ μάρκετ
  • Πριν φτάσετε στο σούπερ μάρκετ η οποιαδήποτε Άλλο κατάστημα με προϊόντα τροφίμων ,φροντίστε να έχετε φάει ένα σνακ για να μην πεινάτε. Βλέπετε στον σούπερ μάρκετ λόγο της τεράστιας ποικιλία ανθυγιεινών προϊόντων είναι πολύ εύκολο να κάνατε την ατασθαλία.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές διατροφής

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here