Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 117: Ο Νικηφόρος χωρίζει την Ασημίνα.

Το επεισόδιο της Τρίτης 30/03/21, θα δούμε την κατάθεση του Βάσκαρη και την ανατρεπτική απόφαση του Νικηφόρου.
Επίσης θα δούμε τις ανησυχίες της Ελένης για την έκβαση που θα πάρει το θέμα του παιδιού,αλλά και μια ερωτική σχέση η οποία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο.
Ο Βάσκαρης καταθέτει
  • Πιο συγκεκριμένα θα δούμε ότι είναι η ώρα του Βασκαρη να καταθέσει στην δίκη που γίνεται εναντίον του. Όπως ήταν λογικό ο ίδιος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι όλο αυτό είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του.
Ετοιμάζεται μαρτυρία φωτιά
  • Φυσικά όλα τα παραπάνω τα καταθέτει, επειδή δεν γνωρίζει την ουσιαστική αλήθεια η οποία είναι ότι ετοιμάζετε να καταγγείλει μια γυναίκα της οποίας η ταυτότητα παραμένει μυστήριο και η όπου η κατάθεση αυτή θα είναι και η καταδίκη του.

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει τις αποφάσεις του
  • Ο Νικηφόρος ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια ότι αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να χωρίσει οριστικά με την Ασημίνα, και όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργεί ερωτικά και αντιδράσεις σε όλους επειδή το θεωρούν ως παράλογη απόφαση.

Επικοινωνία Δρόσου-Κωνσταντή

  • Από την άλλη βλέπουμε ότι ο Κωνσταντής βρίσκετε σε μια αλλεπάλληλο επικοινωνία με την Δρόσω,  αφού την ενημερώνει βήμα-βήμα για όλα όσα εξελίσσονται στο σπίτι των Σεβαστών από την μέρα επιστροφής του Νικηφόρου και έπειτα.

Η Ελένη είναι έξαλλη
  • Την ίδια ώρα που η Δροσω είναι σε επικοινωνία με τον Κωνσταντή, η Ελένη είναι έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα ανάμεσα στις δυο αδερφές της και εκφράζει φοβίες ότι έτσι όπως τα κατάφεραν θα χάσουν και οι δυο το παιδί τελικά.
Τι θα αποφασίσει η Ασημίνα
  • Μένει να δούμε αν τελικά η Ασημίνα θα αποφασίσει να επιστρέψει για να ζητήσει βοήθεια από τις αδερφές της.
Πως κλείνει το επεισόδιο
  • Το επεισόδιο της Τρίτης 30/03/21, θα κλείσει με την υπό δοκιμή σχέση του Μελέτη με την Δόμνα, αλλά και την ύποπτη στάση του Σπανού απέναντι στον Μελάτη επειδή τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ της αγαπημένης μας σειράς

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here