Βόλος: Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας ύποπτα για άγρια δολοφονία με μαχαιριές και σφυριές


Ένας 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών βρέθηκε νεκρός στον Βόλο, έχοντας δεχτεί μαχαιριές και σφυριές στο κεφάλι

Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας φέρονται να κρατούνται για την άγρια δολοφονία 47χρονου εμπόρου οικοδομικών υλικών που έλαβε χώρα στον Βόλο το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας MagnesiaNews, το έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, και έγινε στις 5.30 χθες το απόγευμα στο Βόλο, στην περιοχή Μοσχάτο, με θύμα έναν 47χρονο, που εμπλέκεται με χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος Α.Π., μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα. Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών, δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα, που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι, γυμνό από τη μέση και πάνω. Μετά άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες. Το πτώμα του θύματος παρέμεινε στο σημείο της δολοφονίας το οποίο είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ένας ακόμη δράστης, που αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: MagnesiaNews


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ