Άγριες μέλισσες επεισόδιο 118: O Βασκάρης καταδικάζεται

Το επεισόδιο της Τετάρτης 30/03/21, θα κάνει αυλαία με την ανακοίνωση μίας απόφασης που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια των Σεβαστών, αλλά και μία αιφνιδιαστική επίσκεψη της πρόνοιας στο σπίτι κάποιων ηρώων που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση.

Ακόμα με την ευτυχία μερικών ηρώων από την έκβαση της δίκης που εκτυλίσσετε στα τελευταία επεισόδια, όπως και επίσης με μία ανακοίνωση μίας από τις τρεις πρωταγωνίστριες αλλά και την επίσκεψη του Νικηφόρου στην πρώην γυναίκα του και τις αδερφές της όπου θα θέσει νέα όριακαι κανόνες.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στον Σέργιο

  • Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξεκινάει με την απόφαση του Νικηφόρου να αποκαλύψει στον μικρό Σέργιο ότι πλέον εκείνος και η μαμά του η Ασημίνα θα χωρίσουν, Το πρόβλημα ωστόσο θα ξεκινήσει από την αντίδραση του μικρού, επειδή δεν θα είναι η αναμενόμενη και αυτό θα φέρει μεγάλη ένταση στο σπίτι των Σεβαστών.

Η Πρόνοια καταφτάνει

  • Από την άλλη, στο σπίτι του Προύσαλη, φαίνεται να καταφτάνει η πρόνοια και αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και δημιουργεί ένα ερωτηματικό…
  • Θα καταφέρει άραγε ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του, η θα τους καταλάβουν και θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις;;

Η έκβαση της δίκης

  • Η δίκη έχει ευτυχή εξέλιξη, τόσο για την Ελένη, όσο και για όλους όσους συμμετείχαν εναντίον του Βασκάρη, επειδή κατάφεραν να τον καταδικάσουν σε φυλάκιση και αυτό το γεγονός έδωσε πολύ χαρά σε όλους τους ήρωες.

Η επιστροφή της Ασημίνας

  • Την ίδια στιγμή που  η χαρά της Ελένης είναι μεγάλη η επιστροφή της Ασημίνας στις αδερφές της , θα σταθεί αφορμή για να καταστραφεί η χαρά της , αφού πλέον είναι σίγουρη ότι τα πράγματα για τις αδερφές της και το παιδί είναι κρίσιμα, θα έρθει και η καταδίκη του Βασκάρη από τους φυλακιζόμενους όπου έχουν σκοπό να τον κάνουν να πληρώσεις με το ίδιο τίμημα.

Ο Νικηφόρος επισκέπτεται τις τρεις αδερφές

  • Το επεισόδιο θα κλίσει με την επίσκεψη του Νικηφόρου στο σπίτι των τριών αδερφών, όπου θα βάλει και τα νέα όρια και θα αφήσει αιχμές ότι πλέον τα πράγματα θα δυσκολέψουν και για τις τρεις.

Ακολουθεί βίντεο με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here