Σεξ και υγεία: Ωρίμανση αναπαραγωγικού συστήματος.

Αλήθεια εσείς ξέρετε τι σημαίνει ωρίμανση αναπαραγωγικού συστήματος, ποτέ γίνεται και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει ανάλογα με την ηλικία; Αν ,όχι είμαστε εδώ για να σας δώσουμε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα.
Πιο συγκεκριμένα πάμε να δούμε για αρχή τι είναι αναπαραγωγική ωρίμανση.
Τι είναι σεξουαλική αναπαραγωγή
  • Σύμφωνα πάντα με το υπουργείο υγείας είναι η διαδικασία η οποία σχετίζεται με όλα τα ηλικιακά στάδια του ατόμου και είναι μια κατάσταση κοινωνικής αλλά και ψυχικής ευεξίας.
Τι προκαλεί η απουσία σεξουαλικής πράξης
  • Σύμφωνα με τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε ότι η απουσία της δεν νοσεί μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή του ατόμου προκαλώντας του βλάβες.

Γνώση του τι θέλουμε
  • Γι αυτό τον λόγο οι άνθρωποι επιβάλετε να έχουν υγιείς αλλά και ικανοποιητικές σχέσεις. Κυρίως πρέπει να έχουν και την δυνατότητα να μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι τόσο τις συνθήκες, όσο και την χρονική στιγμή που θα επιλέξουν για να αναπαραχθούν.
Δράση ατόμων με υπογονιμότητα
  • Ακόμα τα άτομα εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας, θα έπρεπε να έχουν το θάρρος να το λένε και να καταφεύγουν σε ψηλά ιατρικά κέντρα τα οποία είναι εξειδικευμένα να αντιμετωπίζουν ζητήματα υπο γονιμότητας.

 Φροντίδα σεξουαλικής υγειάς
  • Ακόμα σεξουαλική ωρίμανση μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ακόμα και όταν φροντίζουμε την σεξουαλική μας υγεία.
Τι είναι αναπαραγωγική ωρίμανση
  • Αναπαραγωγική ωρίμανση έχουμε ακόμα και όταν το άτομο καταφέρνει να ζει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Γι αυτό τον λόγο τόσο οι άνδρες ,όσο και οι γυναίκες πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αποδέκτες ,ασφαλείς και προσιτές μεθόδους οικογενειακού προγραμματισμού ,αλλά και το δικαίωμα να επιλέγουν οι ίδιοι τους οργανισμούς όπου θα νιώσουν ασφάλεια για να παρακολούθηση την εξέλιξη της κύησης.
Τέλος να προσθέσουμε ότι η σεξουαλική υγεία είναι μια κατάσταση που μπορεί πολύ εύκολα να προστατευτεί, μέσω όλων αυτών των προφυλακτικών, ώστε να χαιρόμαστε την σεξουαλικέ απόλαυση χωρίς όμως ανεπιθύμητες ενέργειες.
Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για σεξουαλική επιθυμία

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here