Η Λωξάντρα Λούκας γράφει ιστορία ως η πρώτη ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου με σύνδρομο Down


Η Λωξάντρα Λούκας ανοίγει το δρόμο και σε άλλα άτομα με ειδικές δεξιότητες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Η Λωξάντρα Λούκας γράφει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο.

Η νεαρή Λωξάντρα θα λάβει μέρος σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που θα σκηνοθετήσει η Ελένη Ευθυμίου. Μάλιστα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και κάνει το γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε την ηθοποιό να υπογράφει τη συνεργασία της με το Εθνικό κερδίζοντας σχόλια θαυμασμού από τους χρήστες των social media.

Η Λωξάντρα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι κόρη της σκηνοθέτριας Ελένης Δημοπούλου. Επίσης είναι μέλος της θεατρικής ομάδας Εν Δυνάμει.
Στο συγκινητικό μήνυμά της, η μητέρα της αναφέρει:

«Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι, από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας.

Εμείς, όμως, τέτοιες “μεγάλες” μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα, σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς. Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη. Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από εσάς που την εντάξετε, έστω και λίγο, στη ζωή σας, με όποιον τρόπο μπορούσατε. Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαμβάνατε στη ζωή σας.

Έγινε γιατί της το επιτρέψατε. Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές και την αγάπη που δεχόμαστε εκ μέρους της Loxandra και σας τις επιστρέφουμε με ευγνωμοσύνη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ