Οικονόμου: Το απόγευμα της Τρίτης τα νέα μέτρα – Μη αποδεκτοί οι λόγοι των αντιεμβολιαστών


Το απόγευμα της Τρίτης θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα λειτουργίας της δημόσιας σφαίρας – Οικονόμου: Μη αποδεκτοί από την κυβέρνηση οι λόγοι όσων αρνούνται τον εμβολιασμό

Αύριο, Τρίτη, το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την πλήρη λειτουργία της δημόσιας σφαίρας σε περιπτώσεις δημόσιων συναθροίσεων όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Εξηγώντας γιατί θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ο κ. Οικονόμου είπε ότι «δόθηκε πολύτιμος χρόνος και πληθώρα μέσων ώστε να μπορέσουν όλοι από Σεπτέμβριο να σπουδάσουν, να διασκεδάσουν, να μετακινηθούν με ασφάλεια. Μια σημαντική μερίδα αρνείται τον εμβολιασμό.Ο ι λόγοι είναι γνωστοί αλλά μη αποδεκτοί από την κυβέρνηση και τους επιστήμονες. Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και να είναι όμηρος τέτοιων αντιλήψεων».

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιον ούτε άμεσα ούτε έμμεσα να εμποδίσει κάποιον που θέλει να βγάλει τα προς το ζην, τον νέο που θέλει να σπουδάσει κ.α. Όσοι και όσες όσοι δεν επιθυμούν να συνεισφέρουν θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον» είπε ο κ. Οικονόμου.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτον τον πουτανοπουστα,εφοσον δεν τον μαζευει κανενα τσογλανι εισαγγελεας που εκφοβιζει και απειλει κοσμο λεγοντας αντιεπιστημονικα ψεμματα,θα τον πεταξει κανενας στο χαντακι;Φωναζω:οσο ειναι ζωντανοι,τοσο επικινδυνοι ειναι.[Απο περισυ σας ελεγα για το μπουκωμα του Μαγιορκινη-κυριος560+ χιλιαρικα.δεν με ακουγατε,πηγε στο 1,5 μυριο.Τι να πω;]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ