Δίαιτα για γράμμωση: Έτσι θα έχεις τέλειους κοιλιακούς

Το καλοκαίρι έρχεται σε τρείς μήνες και όλοι μας θέλουμε να μπούμε στα καινούργια αλλά και παλιά μαγιό μας και να ξεχυθούμε στις παραλίες προκειμένου να απολαύσουμε τον ήλιο, την θάλασσα και να χαλαρώσουμε.

Επειδή ο χειμώνας που περάσαμε, ήτανε αρκετά δύσκολος και μας υπέβαλε το μεγαλύτερο μέρος του να κάνουμε καθιστική ζωή αλλά και να τρώμε προκειμένου να γεμίσουμε τις ατελείωτες ώρες της απραξίας μας λόγο της καραντίνας με αποτέλεσμα να να έχουμε βάλλει περιττά κιλά που θέλουμε να απαλλαγούμε.

Αν λοιπόν κι εσείς, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχτε περιττά κιλά και θέλετε να τα διώξετε, ώστε να επιστρέψετε στο φυσιολογικό σας βάρος και να νιώσετε αυτοπεποίθηση τότε σας μαζέψαμε και σας παραθέτουμε συμβουλές για να τα καταφέρετε.

Με τις παρακάτω συμβουλές, θα μπορέσετε άνδρες και γυναίκες να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος.

Συμβουλές για γραμμωμένους μυς

  1. Οι άνδρες μπορείτε να χάσετε έως 2 κιλά λίπους και 500 γραμμάρια την εβδομάδα αν το λίπος σας είναι πολύ αυξημένο.
  2. Μπορείτε να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα μέχρι 1-2 κιλά , αλλά και να πετύχετε αύξηση των 220-250 γραμμαρίων την εβδομάδα.
  3. Οι γυναίκες, από την άλλη θα χάσουν κιλά, λίπος και θα αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα ακόμα πιο δύσκολα και με μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτό που θα πετύχουν σίγουρα είναι να καταφέρουν να χάσουν κιλά από την κοιλιακή χώρα, να γραμμωθούν αλλά και να κάνουν σμίλευση.

Παρακάτω σου παραθέτουμε συμβουλές για σωστή τροφή

  1. Προσπάθησε σε καθημερινή βάση να καταναλώνεις πολλά και μικρά γεύματα, ώστε να καις λίπος και να αυξάνεις την μυϊκή σου μάζα.
  2. Προσπάθησε αν κάνεις και κάποια άσκηση να καταναλώνεις, τουλάχιστον τρείς ώρες πριν την αθλητική σου δραστηριότητα την τροφή για να επιτυγχάνεται η πέψη.
  3. Προσπάθησε να καταναλώνεις όσο περισσότερο λίτρα νερό γίνεται, προκειμένου να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου και να του αναπληρώνεις τα βασικά στοιχεία τα οποία έχει ανάγκη.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για σωστή διατροφή

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here