Αυτό είναι το νέο «θηρίο» της Kim Kardashian


Η Kardashian μπορεί να μην οδηγεί συχνά τα σούπερ τετράτροχα που αγοράζει, αλλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή

Του Γιάννη Σκουφή

H επαγγελματική αξία της Kim Kardashian έχει ανέβει πλέον στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, χάρη κυρίως σε πετυχημένα ριάλιτι, αλλά και την δραστηριοποίηση της στην αγορά των καλλυντικών και των γυναικείων ρούχων. Και κατά καιρούς η διάσημη τηλεοπτική και διαδικτυακή περσόνα έχει αποδείξει κατά καιρούς πως ικανοποιείται μόνο με… μεγάλα και ισχυρά.

Ένα από αυτά είναι και μια βαριά αναβαθμισμένη Urus την οποία η Kim απέκτησε από την Platinum Motorsports, έναν ντίλερ που την προμηθεύει με αυτοκίνητα την τελευταία εικοσαετία. Όπως μπορείτε να δείτε το SUV της Lamborghini το έχει επιμεληθεί η εταιρεία βελτιώσεων Mansory με μια πολύ ειδική βαφή από τη σειρά KK x Platinum Special Pantone.

Ταυτόχρονα μπροστά υπάρχει μια νέα μάσκα μαζί με έναν προφυλακτήρα που θυμίζει κάτι από… γκρέιντερ. Οι αεροδυναμικές προσθήκες εκτείνονται και στα πλαϊνά όπου υπάρχουν απαγωγές αέρα στα φτερά, νέα σπόιλερ και «διάτρητες» ζάντες που δίνουν έμφαση στα κίτρινα δισκόφρενα.

Στο πίσω μέρος τα πράγματα είναι λίγο πιο ήπια και την διαφορά κάνει κυρίως ένας μεγάλος διαχύτης με τις κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης.

Φωτογραφίες που να μας δείχνουν το εσωτερικό δεν υπάρχουν, όπως και δεν υπάρχουν στοιχεία για την απόδοση της Urus. H οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπερνά τους στάνταρ 650 ίππους. Ένδειξη για αυτό είναι και η τιμή των 650.000 δολαρίων αυτής της σπέσιαλ Urus, που είναι υπερδιπλάσια της αρχικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ