Φυλακές Νιγρίτας: Συναγερμός μετά τα 13 κρούσματα κορονοϊού – Σε προσωπικό και κρατούμενους


Τουλάχιστον 13 κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες στις φυλακές Νιγρίτας με αποτέλεσμα οι Αρχές να τεθούν σε συναγερμό

Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες εντοπίστηκαν 13 κρούσματα κορωνοϊου.

Σύμφωνα το epiloges.tv, είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα κρούσματα σε προσωπικό των φυλάκων και το πρόβλημα οξύνθηκε με την επιστροφή των αδειών.

Οι κρατούμενοι είναι σε καραντίνα, είναι νεαροί σε ηλικία και μόνο δύο είναι άνω των 60 ετών, είναι ανεμβολίαστοι και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ παρακολουθούνται εντατικά από το υγειονομικό προσωπικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φυλακές Νιγρίτας είναι δομή, στον νόμο όμως περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού του προσωπικού, υπάγεται μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό κάτι που δεν ισχύει για τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από το προσωπικό των σωφρονιστικών υπαλλήλων δεν έχει εμβολιαστεί ούτε το ¼ στον αριθμό, σε αντίθεση με τους εξωτερικούς φρουρούς που το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι μεγαλύτερο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ