Τραγωδία στην Τουρκία: Έπεσε από ύψος 50 μέτρων ενώ πόζαρε για selfie – Το βίντεο σοκάρει


Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η τραγωδία με θύμα μια 23χρονη η οποία έπεσε από ύψος 50 μέτρων ενώ πόζαρε για selfie

Από ύψος εννέα ορόφων έπεσε στο κενό μια 23χρονη κοπέλα στην Τουρκία την ώρα που πόζαρε για selfie στο κινητό της ξαδέρφης της. Η τραγωδία σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Παρασκευή με θύμα την Κούμπρα Ντογκάν η οποία χάθηκε στο κενό από ύψος 50 μέτρων μπροστά στα μάτια της 16χρονης ξαδέρφης της, Έλεν.

Στο βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της πτώσης – καθώς η 16χρονη αναρτούσε το υλικό στο TikTok – φαίνεται η 23χρονη να ποζάρει ενώ και οι δύο βρίσκονταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η ξαδέρφη του θύματος.

Κάποια στιγμή η Ντογκάν φαίνεται να πατάει πάνω σε ένα γκρι πλαστικό το οποίο, όμως, υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να πεθάνει ακαριαία από την πτώση. Έντρομη, τότε, η 16χρονη ξαδέρφη της ενημέρωσε την οικογένεια της μέλη της οποίας ενημέρωσαν τις αρχές όμως ήταν ήδη αργά για την άτυχη 23χρονη.

Ο θείος της Ντοκγάν, Νεμπί, δήλωσε ότι η οικογένειά της θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του κατασκευαστή ο οποίος τοποθέτησε αυτό το πλαστικό στην ταράτσα της πολυκατοικίας. «Δεν θα ησυχάσουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν θα τον αφήσουμε ήσυχο. Μόλις η κοπέλα πάτησε το πόδι της στο πλαστικό αυτό υποχώρησε και εκείνη βρέθηκε στο κενό από ύψος εννέα ορόφων» δήλωσε ο θείος της 23χρονης.

Ο ίδιος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι είχαν προειδοποιήσει τα κορίτσια να μην κάνουν επικίνδυνα πράγματα για να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες προκειμένου να τα αναρτήσουν στο TikTok «αλλά δεν μας άκουγαν».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ