Κρούσματα σήμερα: «Πολιορκία» κορονοϊού στην Αττική με 773 μολύνσεις – Ξεπέρασε τα 240 η Θεσσαλονίκη

Κρούσματα σήμερα: Η Αττική εξακολουθεί να έχει τη θλιβερή πρωτιά σε επίπεδο νέων μολύνσεων για ένα ακόμα 24ωρο. Το κέντρο της Αθήνας και ο Πειραιάς αντιμετωπίσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Υψηλά νούμερα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα. Η γεωγραφική κατανομή της Δευτέρας (29.03).

Μπορεί ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (29.03) από τον ΕΟΔΥ να ήταν σχετικά μικρότερος από αυτόν των προηγούμενων ημερών, σε αυτό όμως παραδοσιακά παίζει ρόλο και η διενέργεια λιγότερων τεστ τις Κυριακές. Το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας αφορά στις ΜΕΘ, καθώς για ένα ακόμα 24ωρο σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων με 738 να είναι διασωληνωμένοι ενώ δυστυχώς 65 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων, η Αττική για ακόμα μια ημέρα είχε τα περισσότερα από κάθε άλλη περιφερειακή ενότητα στη χώρα. Τα 773 κρούσματα της Δευτέρας (29.03) δείχνουν πως το σοβαρό πρόβλημα στο λεκανοπέδιο συνεχίζεται, την ώρα που και τα άλλα αστικά κέντρα αντιμετωπίζουν ζητήματα. Στην Αττική τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας ενώ ο αμέσως επόμενος τομέας είναι αυτός του Πειραιά.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here