Επεισόδιο 120 Άγριες μέλισσες: H Μυρσίνη πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα

Το επεισόδιο της Δευτέρας 05/04/21, θα ανοίξει με την απόφαση μίας συμμαχίας η οποία θα αφήσει άφωνη το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την απόφαση ενός ήρωα να τραβήξει τελείως το σχοινί ζητώντας βοήθεια από την δικαιοσύνη.

Ακόμα θα μας απασχολήσουν και τα σκαμπανεβάσματα μίας σχέσης δύο ηρώων, αλλά και το γεγονός ότι ένα άτομο βρίσκει πάλι τον τρόπο να δείξει πόσο κακό είναι. Τέλος θα μας απασχολήσει η απόφαση που θα κάνει πράξη η Μυρσίνη αλλά και οι αντιδράσεις που θα προκληθούν από αυτή της την κίνηση.

Δρόσω και Ασημίνα συμμαχούν

  • Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο , ξεκινάει με την Δρόσω και την Ασημίνα και την απόφαση τους να συσπειρωθούν προκειμένου να καταφέρουν και να κερδίσουν από κοινού την κηδεμονία του μικρού Σέργιου. Η κίνηση της Ελένης να τις κάνει να δουν την πραγματικότητα, αποδείχτηκε πολύ σωστή, αφού έτσι πήραν αποφάσεις.

Η αντίδραση του Νικηφόρου

  • Ο Νικηφόρος, σε μία προσπάθεια του να κόψει κάθε δρόμο σύνδεσης της Ασημίνας με τον μικρό Σέργιο, αποφασίζει να ζητήσει τον νόμο της δικαιοσύνης. Δηλαδή αποφασίζει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην μπορεί η Ασημίνα να πλησιάσει τον μικρό ούτε στο ελάχιστο .

Ο Δούκας Δολοπλοκεί

  • Από την άλλη μεριά, οι τηλεθεατές για άλλη μία φορά θα παρακολουθήσουν τις δολοπλοκίες του Δούκα Σεβαστού, αφού και πάλι θα βρει τον τρόπο ώστε να εισχωρήσει και να εκμεταλλευτεί προωθώντας δικά του συμφέροντα τον συνεταιρισμό .

Μιλτιάδης- Βιολέτα

  • Παράλληλα με τις ανήθικες ενέργειες του Δούκα, οι τηλεθεατές θα απασχοληθούν και από τα σκαμπανεβάσματα που θα παρουσιαστούν στην σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

Η Απόφαση της Μυρσίνης

  • Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον μικρό στην Ασημίνα σε μία προσπάθεια της να τον κάνει να νοιώσει καλά και να χαρεί που θα ξαναδεί την μαμά του, αυτό ωστόσο που δεν υπολόγισε , ήταν ότι αυτή της η κίνηση θα  ανοίξει τον ασκό και για τις δύο οικογένειες με ολέθριες συνέπειες.

Ακολουθεί βίντεο από σποτ της σειράς

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here