Καρκίνος νεφρού: Οι επιστήμονες δίνουν τη λύση

Φως στο τούνελ φαίνεται  να  έρχεται για τον καρκίνο των νεφρών ,αφού βρέθηκαν δυο θεραπείες που φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν  ουσιαστικά αλλά και καθυστερούν την εξέλιξη του , τόσο από θέμα μεταστάσεων, όσο και από θέμα γρήγορης εξέλιξης του.
Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η Ευρώπη να εγκρίνει μια νέα θεραπεία για τον νεφρικό καρκίνο η οποία στις ΗΠΑ, κάνει θαύματα, όπως έφεραν στο φως οι διάφορες μελέτες που διενεργήθηκαν προκειμένου να φανεί στην πράξη η αποτελεσματικότητα τους.
Άποψη οργανισμού φαρμάκων
  • Τα φάρμακα της θεραπείας έχουν ήδη ελεγχθεί από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων και τα συστήνει ως βασικά για την αντιμετώπιση του νεφρικού καρκίνου στους ενήλικες. Το μόνο που μένει για την κυκλοφορία τους είναι να εξεταστεί και από την Ευρωπαϊκή επιτροπή.
Ποιους προσβάλλει 
  • Η αλήθεια είναι ότι ο καρκίνος των νεφρών αποτελεί την πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου στα ενήλικα άτομα και πολύ θανατηφόρο. Από καρκίνο των νεφρών προσβάλλονται κυρίως οι άνδρες ,αλλά έχει και πολύ δύσκολη επιβίωση ακόμα και στα άτομα τα οποία έχουν διαγνωστεί με μη μεταστατική νόσο η ακόμα και γι αυτά που δεν το ξέρουν, αφού το ποσοστό επιβίωσης αγγίζει μόλις το 13%.
Αποτελέσματα μελετών
  • Όπως δήλωσαν επιστήμονες που ανήκαν στο ουροποιητικό τμήμα τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει η εικόνα, αφού οι θεραπείες που έρχονται στο φως αντιμετωπίζουν και καθυστερούν θεαματικά την εξέλιξη της ασθένειας
  • Επίσης τονίζουν ότι μέσω της ανοσοθεραπείας πραγματικά έχουν καταφέρει να προσφέρουν στους ασθενείς του μια καλή ζωή.
  • Ουσιαστικά για την έρευνα χρειάστηκε να χορηγήσουν τα δυο νέα φάρμακα σε ασθενείς με καρκίνο του νεφρού και είδαν ότι ούτε υπάρχει εξέλιξη της νόσου, αλλά και καθυστέρηση της ασθένειας των νοσουντων ήταν παρά πολύ καλή.

Χώρα που κυκλοφορεί

  • Το φάρμακο έχει ήδη εγκριθεί και κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, από τις 21 Ιανουαρίου του 2021, με θεματικά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Ακολουθεί βίντεο με πληροφορίες για τον καρκίνο του νεφρικού συστήματος

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here