Κοντό μαλλί: Με αυτά τα σχέδια θα είσαι στην μόδα

Τα κοντά μαλλιά μπορεί να φέρνουν σε ένα πιο αγορίστικο στυλ, ωστόσο αν προσέξεις να κάνεις το σωστό κούρεμα, τότε σίγουρα θα έχεις μία άκρως σέξυ αλλά και απόλυτα εντυπωσιακή εμφάνιση που θα ξετρελάνει τους πάντες γύρω σου και θα σε κάνει να νοιώθεις μοναδική και κυρίως ακαταμάχητη.

Γι αυτό τον λόγο, εμείς σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όλα εκείνα τα χτενίσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Στυλ κοντού μαλλιού

  • Για τις λάτρεις του πολύ κοντού καρέ η επιλογή είναι ένα ωραίο καπελάκι, αν θέλετε να γίνει πιο μοντέρνο αφήστε την μπροστινή πλευρά πιο κοντά και κόψτε αρκετά κοντά τα πίσω και θα δείτε πόσο πολύ θα σας πηγαίνει.
  • Για εσάς που σας αρέσει να καλύψετε το μπροστινό μέρος του προσώπου σας, τότε επιλέξτε πιο μακριές η πιο κοντές αφέλειες και θα δείτε  πόσο πιο ωραίο στυλ θα δώσετε στο πρόσωπο σας.  Επίσης να θυμάστε ότι μπορείτε να της κάνετε είτε πιο βαριές, είτε πιο ελαφριές
  • Αν θέλετε κάτι σικ και φινετσάτο, τότε επιλέξτε ένα γαλλικό καρέ, το οποίο και θα σας πηγαίνει πολύ και θα είναι απόλυτα κομψό. Επίσης σύμφωνα με το χρώμα αλλά και το πόσο κοντό το θέλετε μπορείτε να δώσετε ένα τέλειο στυλ στο πρόσωπο σας.

  • Αν θές μπορείς να επιλέξεις και το πολύ κοντό μαλλί τύπου καρφάκια, είτε στο κοντό του, είτε στο πιο μακρύ του και να απογειώσετε με την εμφάνιση σας. Επίσης σκεφτείτε για πιο μοντέρνα τάση να ότι μπορείτε τα πιο μακριά καρφάκια να τα κόψετε πιο φυλαριστά ώστε να έχετε και πολύ όγκο στο μαλλί σας.

Τέλος να θυμάσαι ότι όσο κοντό και να είναι το μαλλί σου , απαιτεί απόλυτη φροντίδα για να το προστατεύεις και να είναι υγιή. Γι αυτό πάντα να φροντίζετε να έχετε και τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς.

Ακολουθεί βίντεο με πολλά και διαφορετικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here