Κορονοϊός – Τζανάκης: Δέχομαι απειλές από «ταλιμπανοχριστιανούς»


O καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «δεν φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι».

Την πεποίθηση ότι ενδεχομένως η κοινωνία να «πληρώσει» τις συνέπειες των πανηγυριών του Δεκαπενταύγουστου, όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα, εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη” και τον Μανώλη Αργυράκη σύμφωνα με το ekriti.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “Ο κορoνοϊός δεν κάνει βερεσέ”!

Και συνέχισε λέγοντας ότι και ο ίδιος έγινε “μάρτυρας” σε γλέντι όπου κανείς δεν τηρούσε αποστάσεις και μάλιστα πολλοί χόρευαν ενώ αυτό απαγορεύεται.

Ο κ. Τζανάκης χαρακτήρισε ανησυχητικά τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς, με δραματική πτώση στο Ηράκλειο, τονίζοντας ότι ευχή όλων είναι να μην συνεχιστεί αυτή η πτωτική πορεία.

Παράλληλα, ο κ. Τζανάκης αποκάλυψε ότι δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές από αγνώστους, τους οποίους χαρακτήρισε “Ταλιμπανοχριστιανούς” αλλά όπως είπε: “Δε φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι”.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφου λοιπον με τον χαρακτηρισμο σου μας βαζεις ταμπελες (συγχαρτηρια για το ηθος σου) και εγω θα σε καταταξω στους αθεους εκτος αν μας πεις τα πραγματικα πιστευω σου.
    Μαθε λοιπον παρακατω κυριε επιστημονα, τα κατωθι επιστημονικα δημοσιευματα τοσο στην Αμερικη οσο και στον Καναδα, που εσυ μας κρυβεις επιτηδες η απο αγνοια, αν και δεν με ενδιαφερει. Για ποιο λογο μας τα κρυβεται?

    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/ΣΟΚ-Δείτε-τι-ζητάνε-να-βάζουμε-στην-ριν/

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ