Έγκλημα στη Μεσαρά: Προπηλακίστηκε ο δολοφόνος του κτηνοτρόφου – Τον έσωσε η αστυνομία


Έγκλημα στη Μεσαρά: Μαζί με τον 27χρονο δολοφόνο, την πόρτα του ανακριτή πέρασε και ένας ομοεθνής του, ο οποίος τον προμήθευσε με την καραμπίνα που δολοφόνησε τον 39χρονο κτηνοτρόφο.

Εν μέσω προπηλακισμών, από συγγενείς του 39χρονου κτηνοτρόφου, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Ηρακλείου ο κατ’ ομολογίαν δράστης του φόνου 27χρονος Ρουμάνος, καθώς και ο 30χρονος ομοεθνής του, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία προμήθευσε την καραμπίνα στον δράστη.

Στη θέα του δράστη οι συγκεντρωμένοι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς του θύματος, μεταξύ των οποίων βρισκόταν η σύζυγος και η μητέρα του ξεκίνησαν να εκτοξεύουν κατάρες, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών της Φρουράς για να απομακρυνθούν.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο γραφείο του Εισαγγελέα Υπηρεσίας και εν αναμονή του ορισμού συνηγόρου υπεράσπισης, αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι το έγκλημα συντελέστηκε το βράδυ της Τρίτης στο χωριό Πετροκεφάλι στην Μεσσαρά Ηρακλείου, όταν ο δράστης, που εργαζόταν ως κτηνοτρόφος στο κοπάδι, που διατηρούσε το θύμα, πλησίασε τον ανυποψίαστο 39χρονο την στιγμή που αυτός καθόταν στην αυλή της κατοικίας του και τον εκτέλεσε κυριολεκτικά με τέσσερις απανωτούς πυροβολισμούς. Στην συνέχεια προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος είχε δεχτεί επίθεση από τον “άγνωστο δράστη”.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, από την πρώτη στιγμή είχαν επικεντρώσει τις έρευνες στο πρόσωπο του.

Πηγή: ertnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ