Μαλλιά άγρια: Έτσι θα μαλακώσεις την υφή τους

Αν και εσύ ανήκεις σε εκείνα τα άτομα που κάθε πρωί που ξυπνάς τα μαλλιά σου μοιάζουν σαν να έχουν μπει στην πρίζα , επειδή είναι φριζαρισμένα και πετάνε δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι βιώνεις ακόμα μία άσχημη μέρα για τα μαλλιά σου και να ψάχνεις τρόπους για να τα τιθασεύσεις.

Επίσης αν προσπαθήσεις να τα κάνεις πιο λεία και πιο μαζεμένα με την βοήθεια μαλακτικών αλλά και διάφορων ελαίων, ωστόσο και πάλι δεν μπορεί να βγάλεις κάποια άκρη, επειδή συνεχίζουν το φριζάρισμα τότε σου έχουμε την λύση.

Τρόπος για λαμπερά μαλλιά

  • Αν και εσύ, θες να ξυπνάς το πρωί και αντί να βλέπεις μαλλιά που πετάνε και δεν ξέρεις πως να τα τιθασεύσεις , θες να βλέπεις μαλλιά που λάμπουν αλλά και που βγάζουν υγεία, τότε σίγουρα θα πρέπει να αλλάξεις την μαξιλαροθήκη σου.
  • Φρόντισε να πάρεις μία μαξιλαροθήκη η οποία να είναι από μετάξι η  σατέν υλικό και θα δεις αμέσως πολύ μεγάλη διάφορα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτά τα δύο υλικά είναι πολύ πιο φιλικά στην τρίχα των μαλλιών σας και γι αυτό δεν χρειάζεται να φριζάρουν.
  • Αντίθετα το βαμβάκι που είναι το υλικό που παρασκευάζονται οι περισσότερες μαξιλαροθήκες δεν είναι καθόλου προσφιλή με την τρίχα του κεφαλιού σας.

Γιατί δημιουργείτε το σπάσιμο

  • Η τριβή που δημιουργείτε ανάμεσα στην τρίχα αλλά και στο μαξιλάρι κατά την διάρκεια της νύχτας, είναι μεγάλη και γι αυτό τον λόγο το πρωί που ξυπνάμε η τρίχα μας πετάει προς κάθε κατεύθυνση.
  • Για όλους αυτούς τους λόγους που εξηγήσαμε πιο πάνω θα ήταν καλό να λοιπόν να αφήσετε στην άκρη όλες τις μαξιλαροθήκες που είναι από βαμβακερό συνθετικό η οποιοδήποτε άλλο υλικό και να τις αντικαταστήσετε με μεταξένιες και θα δείτε πόσο τέλεια θα είναι τα μαλλιά σας όταν θα ξυπνάτε το πρωί.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για υγιή μαλλιά

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here