Σεξουαλική ζωή: Έτσι θα την απογειώσεις

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι λόγο των προβλημάτων που βιώνουν στην καθημερινή τους ζωή , έχουν και διάφορα προβλήματα στην σεξουαλική τους ζωή λόγο του άγχους αλλά και του στρες που βιώνουν.

Το καλό είναι ότι στην σημερινή εποχή, όλα τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λυθούν, είτε αυτά  οφείλονται στην καθημερινότητα μας, είτε αυτά οφείλονται σε παθολογικές αιτίες είτε τις έχουμε εκ γενετής, είτε μας εμφανίζονται λόγο ηλικίας.

Γι αυτό τον λόγο  θα σας παραθέσουμε συμβουλές για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα και να καταφέρεις να απογειώσεις την σεξουαλική σου ζωή.

Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Προσπαθήστε να συνηθίσετε την νέα κατάσταση

  • Όταν το άτομο μεγαλώνει αυτόματα χάνει και τις ορμές της νεότητας του με αποτέλεσμα να θέλει περισσότερο χρόνο να φτάσει σε οργασμό. Αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να σας αγχώνει, αλλά αντίθετα να σας χαροποιεί επειδή θα έχετε μεγαλύτερη απόλαυση.

Αν υπάρχει λόγος χρησιμοποιήστε λίπανση

  • Η κολπική ξηρότητα ξεκινά από την εμμηνόπαυση μπορεί να διορθωθεί με λιπαντικά υγρά. Χρησιμοποιήστε αυτά για να αποφύγετε ,πρόβληματα όπως την αύξηση των εντάσεων μέσα στις σχέσεις. Όταν τα λιπαντικά δεν λειτουργούν πλέον, συζητήστε άλλες επιλογές με το ταίρι σας.

Προσπαθήστε να είστε στοργικοί με τον σύντροφο σας

  • Ακόμα κι αν είστε κουρασμένοι, τεταμένοι ή αναστατωμένοι για το πρόβλημα, η συμμετοχή τόσο  σε φιλιά όσο και σε αγκαλιές είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός συναισθηματικού και σωματικού δεσμού.

Προσπαθήστε να καθοδηγηθείτε από βιβλία

Οι τεχνικές ευαισθησίας που χρησιμοποιούν οι θεραπευτές για το σεξ μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της σωματικής σας εικόνας χωρίς να αισθάνεστε διφορία. Πολλά βιβλία αυτοβοήθειας και εκπαιδευτικά βίντεο μπορούν να σας βοηθήσουν για να διώξουν αυτές τις σκέψεις από το κεφάλι σας.  Ακόμα μην διστάσετε να ζητήσετε από τον σύντροφο σας να σας κάνει τα αγγίγματα που εσείς θέλετε να νοιώσετε στα κατάλληλα σημεία.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για να απογειώσετε την σεξουαλική σας ζωή


 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here