Ανθυγιεινή διατροφή: Αυτά δεν πρέπει να τρώτε

Η αύξηση του βάρους αλλά και του λίπους, είναι μία κατάσταση η οποία απασχολεί πολύ κόσμο , διότι όλοι θέλουν να είναι αδύνατη και να έχουν έναν απόλυτα υγιή οργανισμό , γι αυτό τον λόγο πρέπει να βγάλουν ορισμένες τροφές από την διατροφή τους.

Γι αυτόν τον λόγο, εμείς αποφασίσαμε να σας βρούμε και να σας παραθέσουμε όλες εκείνες τις τροφές που χρειάζεται να βγάλετε από το διατροφολόγιο σας για τι σας κάνουν κακό, αφού είναι ικανές να αυξάνουν τα κιλά σας, το λίπος σας αλλά και την κυτταρίτιδά σας.

Ζαχαρούχα ποτά/φρουτο-ποτά

  • Βγάλτε από την διατροφή σας, οτιδήποτε περιέχει προσθέτει ζάχαρη,  επειδή είναι ένα από τα χειρότερα συστατικά για τον οργανισμό.
  • Να θυμάστε ότι η ζάχαρη πάντα είναι πολύ επικίνδυνη για τον οργανισμό, αλλά ιδιαίτερα στα ζαχαρούχα ποτά κάνει πάρα πολύ κακό.
  • Όταν πίνετε υγρές θερμίδες , ο εγκέφαλός σας δεν φαίνεται να τις καταγράφει ως τροφή. Έτσι, μπορεί να καταλήξετε δραστικά αυξάνοντας τη συνολική πρόσληψη θερμίδων.

Κατανάλωση πίτσας
  • Η πίτσα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αλλά και από τα πιο νόστιμα φαγητά που υπάρχουν στον κόσμο .
  • Οι περισσότερες πίτσες του εμπορίου παρασκευάζονται από ανθυγιεινά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά εκλεπτυσμένης ζύμης και του πολύ επεξεργασμένου κρέατος. Η πίτσα τείνει επίσης να είναι εξαιρετικά υψηλή σε θερμίδες αλλά και λιπαρά με αποτέλεσμα η κατανάλωση της να κάνει πολύ κακό στον οργανισμό.

Μπισκότα και κέικ
  • Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα αρτοσκευάσματα, όπως είναι  τα μπισκότα και τα κέικ είναι ανθυγιεινά, γι αυτό καλύτερα θα ήταν να τα καταναλώνετε με πολύ μέτρο.
  • Τα συσκευασμένα προϊόντα γενικά παρασκευάζονται με ραφιναρισμένη ζάχαρη, εξευγενισμένο αλεύρι σίτου και πρόσθετα λίπη. Μερικές φορές σε αυτά γίνεται και η προσθήκη λίπους ,  αλλά μπορεί , να έχουν και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
  • Αυτές οι λιχουδιές μπορεί να είναι πάρα πολύ νόστιμες, αλλά δεν έχουν καθόλου απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, άφθονες θερμίδες και πολλά συντηρητικά .

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για ανθυγιεινές τροφές.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here