Επεισόδιο 121 άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος γίνετε έξαλος

Το επεισόδιο της Τρίτης 06/04/21, κάνει αυλαία με έναν πρωταγωνιστή ο οποίος έχει εξαγριωθεί και αποφασίζει να δράσει πολύ ακραία, αλλά και με μία πρωταγωνίστρια η οποία παρακινείται από τα θέλω της και έτσι ξεσπάνε διαμάχες που μένει να δούμε αν θα βρεθεί λύση ή αν θα είναι ολέθρια καταστροφικές.

Ένας, από τους ήρωες αποφασίζει να προχωρήσει την ζωή του και να δημιουργήσει μία καινούργια σχέση, ενώ δύο άλλοι έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν τους. Ακόμα μία διαμάχη έρχεται να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει νέα προβλήματα, ενώ ένας ήρωας οδηγείται σε νέα μονοπάτια. Τέλος η έκβαση μίας δίκης καταρρακώνει κάποιους από τους ήρωες.

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλος

  • Πιο συγκεκριμένα ο Νικηφόρος θα γίνει έξαλος, όταν πληροφορηθεί την κίνηση της μητέρας του και για να βρει λύση καταφεύγει στην αστυνομία δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Στάση Ασημίνας

  • Η Ασημίνα μετά την επίσκεψη αρνείται να επιστρέψει ο μικρός Σέργιος στο σπίτι των Σεβαστών και αυτό δημιουργεί φοβερές συγκρούσεις.

Ο Άγγελος πάει παρακάτω

Ο Άγγελος αποφασίζει να προχωρήσει την ζωή του με μία νέα  σχέση, ενώ ο Μιλτιάδης παθαίνει σοκ όταν κατανοεί ότι το παρελθόν του που σχετίζεται με τον Ευτύχη του έχει χτυπήσει την πόρτα.

Αναβρασμός στον συνεταιρισμό

  • Ένας καινούργιος πόλεμος ξεσπάει ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες, ο  οποίος είναι ικανός να ανάψει καινούργιες και πολύ σκληρές διαμάχες. Το μόνο που μένει να δούμε είναι πόσο ανεξέλεγκτες και βαριές θα είναι.

Έρευνα δολοφονίας Θέμελη

  • Ο Μελέτης εξακολουθεί ακάθεκτος να ερευνά τα πάντα γύρω από την δολοφονία του Θέμελη και όλο αυτό θα τον οδηγήσει σε καινούργια μονοπάτια.

Η δίκη καταρρακώνει

  • Το επεισόδιο θα κλίσει με την απόφαση του δικαστηρίου για το που θα δοθεί η κηδεμονία του μικρού Σέργιου. Η απόφαση τον δίνει στο Νικηφόρο και καταρρακώνει τις τρείς αδερφές οι οποίες τον ήθελαν μαζί τους.

Ακολουθεί βίντεο με τρέιλερ των επεισοδίων

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here