Πουά μανικιούρ: Η διαχρονική τάση που λατρεύουμε

Το πουά μανικιούρ εκτός από διαχρονικό, είναι και ένα πολύ εύκολο σχέδιο, το οποίο επιτρέπει την δημιουργία του από όλες τις γυναίκες, αφού γίνεται πολύ εύκολα και πραγματικά μπορεί να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση.

Επίσης τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται είναι πολύ απλά και συνήθως υπάρχουν σε κάθε σπίτι , κάνοντας την δημιουργία πολύ εύκολο. Ακόμα αυτό που πραγματικά ξετρελάνει τις γυναίκες είναι ότι μπορούν να συνδυάζουν πολλά και διαφορετικά χρώματα.

Δημιουργία πουά μανικιούρ

  • Το μανικιούρ αυτό μπορεί να γίνει πάρα πολύ εύκολα με την χρήση μίας οδοντογλυφίδας η ενός τσιμπιδάκι που θα κάνετε πάνω στο νύχι σας τις τελείες.
  • Να θυμάστε ότι πρώτα βάφετε τα νύχια σας με το χρώμα η τα χρώματα της επιλογής σας, στεγνώνετε και μετά φτιάχνεται τις τελίτσες.
  • Για ποιο ωραίο αποτέλεσμα επιλέξτε να ζωγραφίσετε τις τελείες στα νύχια σας με ένα διαφορετικό χρώμα από αυτό που θα έχετε βάψει την βάση σας.
  • Αν θέλετε κάτι πιο κοντά στο χρώμα το βασικό που έχετε επιλέξει, τότε απλά φροντίστε αυτό που θα βάλετε για να ζωγραφίσετε τις τελείες να είναι πιο έντονο για να διακρίνονται κανονικά στο χέρι σας, και να μπορεί να τονίζεται το σχέδιο.

Σχέδια που μπορείς να δημιουργήσεις

Ψάξαμε και σας βρήκαμε πολλά διαφορετικά σχέδια και στυλ που μπορείτε να δημιουργήσετε με το αγαπημένο σας αυτό σχέδιο, ώστε να το προσαρμόσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δικό σας στυλ αλλά και διάθεση.

  • Αν είστε ο τύπος που σας αρέσουν τα ήρεμα πράγματα, τότε απλά κάντε ένα γαλλικό με βουλές σε πιο έντονα γαλακτερά χρώματα.
  • Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ασύμμετρο πουά αποτέλεσμα το οποίο θα λατρέψετε αλλά και θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.
  • Αν το μαύρο αποτελεί αγαπημένη επιλογή, χειμώνα-καλοκαίρι τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μαύρο νύχι με άσπρες βούλες.
  • Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε και πολύχρωμα νύχια.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για πουά σχέδια νυχιών

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here