Το Καράτε Κιντ γίνεται μιούζικαλ για το θέατρο!


Τη θεατρική διασκευή θα υπογράψει ο σεναριογράφος της θρυλικής ταινίας του 1984.

Το Καράτε Κιντ ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι υπό τη μορφή μιούζικαλ! Η θεατρική διασκευή θα φέρει την υπογραφή του Robert Mark Kamne, σεναριογράφου της αγαπημένης ταινίας των 80s ενώ τη μουσική θα γράψει ο συνθέτης Drew Gasparini.

Η πρεμιέρα του μιούζικαλ θα γίνει στο The Ross Family Theatre το Μάιο του 2022 ενώ όπως όλα δείχνουν στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή του Broadway.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η διασκευή θα ακολουθήσει πιστά το σενάριο της ταινίας του 1984, με τις διάφορες λαβές του καράτε και της σκηνές μάχης, να συνδυάζονται με χορευτικές κινήσεις και μουσική. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για τους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος σε αυτό το τολμηρό εγχείρημα.

Είναι γνωστό ότι οι παραγωγοί του Broadway αγαπούν ιδιαίτερα να ανεβάζουν στο σανίδι γνωστές κινηματογραφικές ταινίες. Θυμίζουμε τα πρόσφατα Pretty Woman, Mrs Doubtfire, κ.ά. Ωστόσο, όπως έχει δείξει η ιστορία, δεν είχαν όλες οι θεατρικές διασκευές κινηματογραφικών ταινιών την ίδια εμπορική επιτυχία ή ανάλογες θετικές κριτιές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ