Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο – Αντιμέτωπη με κάθειρξη έως και 15 έτη


Από το μοντέλο έχει κατατεθεί αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης

Το κελί της φυλακής «έδειξαν» ανακρίτρια κι εισαγγελέας στο 31χρονο μοντέλο, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, όταν στο κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου της βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαϊνης σε φιξάκια.

«Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα, με ένα παιδί, να το βρει από τον Θεό» φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια.

Η μελαχρινή καλλονή αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες που επισύρουν ποινή η οποία μπορεί να φτάσει και τα 15 έτη. Λίγο μετά τις 11 το πρωί πέρασε το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί,ενώ προς υπεράσπισή της κατέθεσαν ως μάρτυρες ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, πολύ γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε στο ίδιο ριάλιτι με την κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

Σημειώνεται, ότι έχει κατατεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης. Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης το χαρακτηρίζει στοιχείο «κλειδί», ενώ όπως φαίνεται να υποστήριξε και η 31χρονη στην απολογία της, έλειπε σε ταξίδι από την Τρίτη εως και την Παρασκευή, δηλαδή μια ημέρα πριν τη σύλληψη της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού το τζιπ έμεινε σταθμευμένο στην Αθηνα και η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι μπορεί κάποιος να το παραβίασε.

«Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου τα βάλατε»

Κατηγορώντας τους αστυνομικούς ότι την παγίδευσαν και ζητώντας στη συνέχεια συγγνώμη για την αντιδρασή της, η 31χρονη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ του Σαββάτου. «Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου τα βάλατε» ήταν τα πρώτα της λόγια μετά τον έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητό της και τα 35 σακκουλάκια ναρκωτικών που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμά της.

«Το Σάββατο και ώρα 21:45 και ενώ βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας από κοινού με έτερους συναδέλφους μου στη Γλυφάδα, εντοπίσαμε το τζιπ μάρκας Range Rover στη συμβολή της Γρηγορίου Λαμπράκη και Ομήρου και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε. Στο νομότυπο σήμα που κάναμε στην οδηγό προκειμένου να σταματήσει, αυτή φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη και πανικοβλήθηκε και επειδή η συμπεριφορά της από την εμπειρία μας κρίθηκε ως ιδιαίτερα ύποπτη, αποφασίσαμε πέραν του ελέγχου των στοιχείων της ταυτότητας να διενεργήσουμε και έρευνα στο ανωτέρω όχημα» εξηγεί στην κατάθεσή του αστυνομικός που συμμετείχε στον έλεγχο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ταυτότητας η 31χρονη τηλεφωνούσε σε άγνωστο άτομο, ενώ έμοιαζε ιδιαίτερα ανήσυχη και σε σύγχυση. «Σε ερώτηση μας αναφορικά με το αν είχε κάτι παράνομο πάνω της ή στο όχημα, αυτή απάντησε αρνητικά. Εν συνεχεία ερευνήσαμε το όχημα όπου και εντοπίσαμε επιμελώς κρυμμένη κάτω από τη θέση του οδηγού μια πλαστική σακούλα περιέχουσα 35 ομοειδείς νάιλον συσκευασίες συνολικού μεικτού βάρους 33.1 γραμμάρια πιθανότατα κοκαΐνης». Η 31χρονη μετά την αποκάλυψη του πακέτου που βρισκόταν κάτω από το κάθισμά της, ταράχτηκε και απευθυνόμενη στους αστυνομικούς είπε: «Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου τα βάλατε», ενώ μιλώντας ταυτόχρονα στο τηλέφωνο, είπε σε άγνωστο άτομο «Πάρε δικηγόρο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ