Αφγανιστάν: Ανατριχιαστικές εικόνες από την έκρηξη στο αεροδρόμιο της Καμπούλ


Αφγανιστάν: Για επίθεση αυτοκτονίας κάνουν λόγω τα τοπικά Μέσα – Το Πεντάγωνο δεν έχει διευκρινίσει αν υπάρχουν θύματα

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, στην ανατολική πύλη. Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς όμως να αναφέρει αν υπάρχουν νεκροί.

Την ίδια ώρα τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για τραυματίες και νεκρούς, ενώ Αφγανός δημοσιογράφος ανέφερε στο Twitter πως πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας.

Οι πρώτες εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από το αεροδρόμιο της Καμπούλ είναι ανατριχιαστικές. Κόσμος με τα ρούχα να είναι λερωμένα από το αίμα, πολίτες που τρέχουν να σωθούν και μεταφέρουν τραυματίες, είναι μερικές από τις εικόνες που βλέπουμε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε για την έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Ο Μπάιντεν βρισκόταν σε μια συνεδρίαση με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας και συζητούσαν για την κατάσταση στο Αφγανιστάν, όταν πληροφορήθηκαν για την έκρηξη, σύμφωνα με μια καλά πληροφορημένη πηγή.

Νωρίτερα σήμερα, ένας ανώτερος Βρετανός αξιωματούχος Άμυνας προειδοποίησε ότι υπάρχει «επικείμενη απειλή σοβαρής τρομοκρατικής επίθεσης» στο αεροδρόμιο της Καμπούλ από το ISIS-Khorasan, παρακλάδι της τρομοκρατικής ομάδας Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Δείτε ζωντανή εικόνα από το αεροδρόμιο της Καμπούλ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ