Παναγιώτης Νεστορίδης: Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος

Εργάστηκε σε Μέσα Ενημέρωσης της Καβάλας, στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη, Αγγελιοφόρος, Έθνος και στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα δημοτικά ΜΜΕ, μέλος των διοικήσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ και της ΠΟΕΣΥ και τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο, στις 5 το απόγευμα, στο νεκροστάσιο των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Νεστορίδη απέστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Παναγιώτη Νεστορίδη.

Ο Παναγιώτης Νεστορίδης υπήρξε μαχητικός συνδικαλιστής και δημοκράτης αγωνιστής, με προοδευτική συνέπεια και σπάνιο ήθος. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ, αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, αντιπρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ», αναφέρει το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του κόμματος στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here