Κλειτορίδα: Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο ερεθισμός της

Ορισμένοι άνδρες προχωρούν στην αιδοιολειξία γιατί τους αρέσει, ενώ άλλοι το κάνουν μόνο και μόνο για να ευχαριστήσουν τη σύντροφό τους. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, μην την αφήσετε ποτέ να νομίσει ότι το κάνετε σαν αγγαρεία, γιατί θα της κόψετε τη διάθεση για σεξ.

Προσπαθήστε, αντίθετα, να της χαρίσετε όσο γίνεται μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τα στήθη, τους μηρούς και τους γλουτούς της. Αν η παρτενέρ σας είναι κάπως απρόθυμη, επειδή νομίζει ότι τα γεννητικά της όργανα μυρίζουν δυσάρεστα, εσείς να τη διαβεβαιώσετε ότι βρίσκετε τη διαδικασία συναρπαστική. Δείξτε κατανόηση, αφού ανάλογες οσμές αναδίνει και το δικό σας κορμί.

Πώς να την ευχαριστήσετε

Η γυναίκα έχει ανάγκη από άμεσο ερεθισμό, γι’ αυτό και ο παρτενέρ της πρέπει να ανακαλύψει τις ερωτογενείς ζώνες της και τους ρυθμούς διέγερσης που της αρέσουν. Η κλειτορίδα είναι το πιο ευαίσθητο όργανο της γυναικείας ανατομίας. Είναι λοιπόν καλύτερο πρώτα να χαρίζετε τα χάδια σας στα μικρά χείλη και στην είσοδο του κόλπου. Αρχίστε να φιλάτε και να γλείφετε τη σύντροφό σας χαμηλά στην κοιλιά και στο εσωτερικό μέρος των μηρών.

Τρίψτε τη γλώσσα σας στην κλειτορίδα και στις πτυχές του αιδοίου και συνεχίστε με παλινδρομικές κινήσεις στον κόλπο της συντρόφου σας. Να χωρίσετε με τα χέρια σας τα χείλη του κόλπου και να διεγείρετε απαλά με τη γλώσσα την κλειτορίδα -τρίψτε την, πιπιλίστε την και ερεθίστε τη με γρήγορες κινήσεις. Αν συνεχίσετε έτσι αρκετή ώρα, η σύντροφός σας θα φτάσει εύκολα στην κορύφωση. Μετά τον οργασμό, θα προτιμήσει ίσως να σταματήσετε για λίγο τη διέγερση.

Να καλύπτετε τα δόντια με τα χείλη σας, για να μη δαγκώσετε ή τραυματίσετε τα γεννητικά όργανα της παρτενέρ σας, επειδή μπορεί να πονέσει πολύ. Φροντίστε επίσης να έχετε κοντά νύχια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here