Επιστολή του Αρχιμανδρίτη Αλέξιου Κουρτέση για τους επιτυχόντες


Αγαπητοί μου γονείς και αγαπητά μου παιδιά,

Θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλα τα παιδιά των άξιων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η γνώση και η παιδεία αποτελούν την ισχυρή βάση πάνω στην οποία η κοινωνία στηρίζει το ίδιο της το μέλλον. Οι επιτυχίες των παιδιών μας αποτελούν εθνικό στόχο και σημαντική εθνική επένδυση στο μέλλον της χώρας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που με αγώνα και προσπάθειες ετών κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της φετεινής χρονιάς.

Συγχαρητήρια επίσης στους άξιους εκπαιδευτικούς τους που συνέβαλλαν καθοριστικά σε αυτή την επιτυχία. Και τέλος συγχαρητήρια στον αγώνα των οικογενειών της Ελληνικής Αστυνομίας που υπήρξαν οι πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή των παιδιών τους, που τους δίδαξαν με το παράδειγμα τους την αξία της προσπάθειας, της υπομονής, της εργατικότητας, της αριστείας και της αυταπάρνησης μέσω των οποίων επιτυγχάνεται κάθε υψηλός στόχος.

Εύχομαι αυτές οι αξίες να φωτίζουν ως φάρος την φοιτητική και μετέπειτα επαγγελματική πορεία των παιδιών μας ώστε να αποτελέσουν το ελπιδοφόρο μέλλον της Πατρίδας και της Κοινωνίας μας.

Η χάρη του Θεού και οι πρεσβείες της Παναγίας μας και όλων των Αγίων να είναι συνοδοιπόροι σε κάθε σας βήμα. Καλή κι ευλογημένη σταδιοδρομία!

 

Με ολόθερμες πατρικές ευχές,

Αρχιμανδρίτης Αλέξιος ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ 

Αστυνόμος  Β΄ – Δ/ντής Θρησκευτικής Υπηρεσίας Ελληνικής Αστυνομίας

Ιεροκήρυκας των Σωμάτων Ασφαλείας


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ