Στοματικός Έρωτας Στάση 69: 5 Τρόποι να Αυξήσετε την Απόλαυσή σας όταν είστε στη στάση 69

Πειραματιστείτε με το ποιος είναι στην κορυφή και ποιος βρίσκεται από κάτω

  • Εάν εσύ και το ταίρι σου έχετε ανεπίσημα ορίσει ότι κάθε φορά που κάνετε τη στάση 69, ένας από εσάς είναι πάντα στην κορυφή κι ο άλλος από κάτω, είναι καιρός να αντιστρέψετε τις θέσεις σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου από μια νέα οπτική γωνία που πιθανώς θα σας αποκαλύψει νέα σημεία προς επιλέον διερεύνηση.

Προστατέψτε το λαιμό σας

  • Σίγουρα δεν θες να πιαστείς καθώς κάνεις στοματικό έρωτα στο ταίρι σου ή να σε πιάσει κράμπα. Εάν ωστόσο ο λαιμός σου είναι για κάμποση ώρα σε μια στάση κι αιωρείται, το πιθανότερο είναι πως ο πόνος θα σου χτυπήσει αργά ή γρήγορα την πόρτα και δεν θα είσαι σε θέση να απολαύσεις τη στιγμή. Ειδικότερα, αν βρίσκεσαι από κάτω, φρόντισε να προστατέψεις το λαιμό σου υποστηρίζοντάς τον με ένα άνετο μαξιλάρι.

Take it easy!

  • Δεν είναι μόνο το λαιμό σου που πρέπει να στηρίξεις ώστε να είναι σε άνετη θέση, αλλά και ολόκληρο το σώμα σου. Εάν είσαι τοποθετημένος/η έτσι που να νιώθεις δυσφορία στο σώμα σου, αυτό θα εμποδίσει την ικανότητά σου να βιώσεις ευχαρίστηση και να αφεθείς στη στιγμή. Έτσι, προτού ξεκινήσεις το γλείψιμο, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βρείς τη σωστή θέση. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να ανοίξετε κι οι δυο τα σώματά σας στην απόλαυση.

 

Σεξουαλικό πείραμα

  • Το στόμα και η γλώσσα μας μπορούν να κάνουν τόσα πολλά πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν τα γεννητικά μας όργανα…γλείψιμο, πιπίλισμα, δάγκωμα…κι η λίστα είναι μακρά. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο για να εξερευνήσεις τι αρέσει στο ταίρι σου. Δοκίμασε να επικοινωνείς μαζί του, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να σου πει τι του αρέσει και τι όχι. Για παράδειγμα μπορείς να ρωτήσεις:

“Σου αρέσει καλύτερα όταν σε γλείφω ή όταν σε πιπιλάω;”
“Θα δοκιμάσω μερικές διαφορετικές ταχύτητες με τη γλώσσα μου. Όταν κάνω κάτι που σου αρέσει, θα ήθελα να μου το πεις.”
“Πώς σου φαίνεται αυτό;”

  • Εντωμεταξύ, μόλις βρείς αυτό που το ταίρι σου απολαμβάνει, φρόντισε να είσαι συνεπής. Σύμφωνα με τους ειδικούς σεξουαλικής υγείας, η συνέπεια είναι το κλειδί για την κορύφωση. Έτσι, αφού βρείς δύο τρεις κινήσεις που φαίνεται να του/της αρέσουν, ακολούθησέ τες με “ευλάβεια”.

Χρησιμοποιήσε τα χέρια σου

  • Γιατί να χρησιμοποιήσεις μόνο το στόμα σου όταν τα χέρια σου μπορούν να προσθέσουν στην απόλαυση; Με τα χέρια σου μπορείς να τρίψεις, να κρατήσεις, να πιέσεις, να διεισδύσεις στο ταίρι σου. Άσε το ρυθμό να σε συνεπάρει και να σε καθοδηγήσει. Κάνε κύκλους, ελαφρά χτυπήματα κι ό,τι άλλο ο/η σύντροφός σου δείχνει να απολαμβάνει. Την ίδια στιγμή, εκτός από την προσθήκη των επιπλέον αισθήσεων στο παιχνίδι, η χρήση των χεριών σου θα αποτρέψει το στόμα σου από το να κουραστεί!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here