Αντηλιακά καλοκαίρι: Τρόποι για να προστατευτείς

Αρχές Απριλίου και εννοείτε ότι σε δύο μήνες ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε και επίσημα το καλοκαίρι, γι αυτόν τον λόγο και εμείς σου παρουσιάζουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις, έτσι ώστε να αφήσεις το αντηλιακό σου να προστατεύσει με τον καλύτερο τρόπο το δέρμα σου.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικά είναι για την επιδερμίδα μας και γι αυτό τον λόγο τα φοράμε χειμώνα καλοκαίρι για να προστατευτούμε. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε τι πρέπει να προσέξετε στις αγορές σας.

Τι πρέπει να κάνεις

  • Αποφάσισε να αγοράσεις ένα νέο αντηλιακό εφέτος και να μην χρησιμοποιήσεις το παλιό σου. Είναι πολύ σημαντικό για την επιδερμίδα σου, διότι το περσινό έχει χάσει τα στοιχεία του και αν το χρησιμοποιήσεις υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσεις:
  1. Πρόωρη γήρανση
  2. Λεπτές γραμμές
  3. Πανάδες

Επίσης καλό θα ήταν να βρεις, αυτό που ταιριάζει τέλει στον τύπο επιδερμίδας που διαθέτεις και να το κάνεις δικό σου ανεξαρτήτως χρηματικού μπάτζετ. Ναι μπροστά στην προστασία του προσώπου μας, η χρηματική αξία πρέπει να είναι κάτι που δεν μας απασχολεί καν.

  • Ναι για σωστή προστασία βρες ένα αντηλιακό το οποίο να καλύπτει και την uva και την uvb ακτίνα και θα δεις πόσο καλυμμένη θα είσαι.
  • Πιο συγκεκριμένα αν διαθέτεις π.χ. λιπαρή επιδερμίδα βρες και το ανάλογο αντηλιακό για λιπαρές οι μεικτές ώστε να καταφέρεις την απόλυτη προστασία από τον ήλιο. Επίσης το ίδιο κάνεις αν διαθέτεις ξηρή και με κάθε τύπο.
  • Για μεγαλύτερη προστασία θα μπορούσες να απευθυνθείς και σε κάποια δερματολόγο, ειδικά αν έχεις θέματα ακμής και να του ζητήσετε να σου προτείνει ένα σωστό αντηλιακό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιδερμίδας σας.
  • Ακόμα μπορείς και μέσω ίντερνετ να αναζητήσεις το κατάλληλο για εσένα με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Ακολουθεί βίντεο για το κατάλληλο αντηλιακό προστασίας

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here