Γλυκά Νερά: Ανατροπή στη δολοφονία της Καρολάιν – Ο συνεργός και οι καταθέσεις


Γλυκά Νερά: Απασχολεί ξανά με νέα στοιχεία, η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στις φυλακές, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού η υπόθεση μοιάζει να έχει περισσότερα σκοτεινά σημεία.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας του παιδιού του.

Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν καταθέσεις και να ερευνούν νέα στοιχεία που έρχονται στα χέρια τους.

Σύμφωνα με το Mega, η άποψη ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα. Θεωρείται πως το άτομο αυτό δεν ήταν παρών στην τέλεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν, αλλά «επιστρατεύτηκε» από τον δράστη στη συνέχεια έτσι ώστε να… βγει το «σενάριο» της ληστείας και να τον βοηθήσει να καλύψει την ενοχή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετά συγγενικά πρόσωπα του πιλότου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία, όπως τα τρία τηλεφωνήματα που έγιναν όταν κλήθηκε να καταθέσει στην ασφάλεια η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου, καθώς φέρονται να μην έχουν γίνει από τον ίδιο τον δράστη. Συνεπώς, οι υποψίες στρέφονται σε πιθανό συνεργό.

Η ίδια η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια πως δέχθηκε τρεις κλήσεις με απόκρυψη, όπου ένας άνδρας την απείλησε πως θα τη σκοτώσει χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Οι ενέργειες αυτές εκλαμβάνονται ως απόπειρες να τρομοκρατηθεί η ψυχολόγος, για να μην αποκαλύψει όσα της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη Καρολάιν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ