Τσίπρας: Τραγικά λάθη στη στρατηγική για την πανδημία, δεν ξέρετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε

Κριτική στην κυβέρνηση για τη στρατηγική της απέναντι στην πανδημία άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση στη Βουλή κάνοντας λόγο για τραγικά λάθη και μακάβρια λογιστική.

Απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «οι θάνατοι και τα λουκέτα εμφανίζονται ως μια φυσιολογική εξέλιξη της πανδημίας» κάνοντας λόγο για μια «μακάβρια αλχημεία και μακάβρια λογιστική» με την οποία «εμφανίζονται ως ειδυλλιακά όσα ζούμε σήμερα».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για «διαχειριστική ανικανότητα, εχθρότητα στην ιδέα του ΕΣΥ και στο κοινωνικό κράτος και προσφυγή στη βία των λόγων και των έργων σας» χαρακτηρίζοντας πολλαπλασιαστές της κρίσης τα μέλη της κυβέρνησης.

«Κάθε ημέρα ετοιμάζεται το επόμενο λάθος της στρατηγικής» είπε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για «τραγική λάθη» και «τραγική υποτίμηση του ΕΣΥ»

«Αντί να κάνετε κάτι μας λέτε ότι είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει, ότι είναι φυσιολογικό να πεθαίνει το 20% των ασθενών εκτός ΜΕΘ» συνέχισε την κριτική του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έχετε μια θανάσιμη τσαπατσουλιά στα μηνύματα που στέλνετε καθημερινά» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και σχολίασε «πως να μην οδηγηθούμε σε φαινόμενα Νέας Σμύρνης όταν θέλετε με τη βία να επιβάλετε το μπάχαλο που έχετε δημιουργήσει».

«Η αλήθεια κύριε Μητσοτάκη είναι ότι δεν ξέρετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here