Μητσοτάκης: Γιατί ανοίγουμε τη χώρα με 3.000 κρούσματα – Επίθεση σε Γεννηματά

Χαρακτηρίζοντας «άκομψη» την απουσία της Φώφης Γεννηματά από την αίθουσα της Βουλής κατά τις ομιλίες όλων των πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την δευτερολογία του λέγοντας: «Θεωρώ άκομψο όταν έχεις προκαλέσει μία συζήτηση να απουσιάζεις από όλους τους ομιλητές, οι οποίοι ακολουθούν της δικιάς σου ομιλίας, Η κυρία Γεννήματα ακόμα απουσιάζει, ελπίζω να με ακούει από την ασφάλεια του γραφείου της».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι προσήλθε στη συζήτηση με σκοπό να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, αλλά οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί δεν το επέτρεψαν.

«Ήρθα και τοποθετήθηκα στην πρωτολογία μου κάνοντας μια απόπειρα να μην διαφωνήσουμε για στοιχεία της πραγματικότητας και να έχουμε ένα ελάχιστο πλαίσιο συνεννόησης τουλάχιστον επί των δεδομένων, βάσει των οποίων μπορούμε να εξετάσουμε διαφορετικές επιλογές πολιτικής», είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας, «Τι εισέπραξα; Από την κυρία Γεννηματά μαξιμαλισμό, από τον κύριο Τσίπρα μηδενισμό, από τον κύριο Κουτσούμπα αρνητισμό, από τον κύριο Βελόπουλο λαϊκισμό και από τον κύριο Βαρουφάκη σουρεαλισμό», είπε ο πρωθυπουργός καταλήγοντας ότι εκείνος θα ακολουθήσει το δρόμο του ρεαλισμού.

Αναφερόμενος στην παγκόσμια ημέρα για τον αυτισμό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως έχουν γίνει 4.500 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην ειδική αγωγή, λέγοντας πως ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα στην πρωτολογία του.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here