Εμβόλιο επιστήμονες: Έκκληση να εμβολιαστούν οι πολίτες

Οι φόβοι  αυξάνονται στις ΗΠΑ διότι πιστεύουν ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα τέταρτο κύμα πανδημίας του Covid-19 ,  γι αυτό και οι επιστήμονες του τομέα της υγείας παρακαλούν τους Αμερικανούς να συνεχίσουν να λαμβάνουν προφυλάξεις μέχρι την ολοκλήρωση των εμβολιασμών.

 Συγκεκριμένα τους λένε
  1. περιμένετε μέχρι να εμβολιαστείτε πλήρως και μετά ταξιδέψετε,
  2. Για να ανοιχτούν οι δραστηριότητες υ ψηλού κινδύνου πρέπει πρώτα να είστε εντελώς ασφαλής.

Δήλωση γιατρού για ΗΠΑ

  • Γιατρός δήλωσε σε συνέντευξη  ότι “Χωρίς αμφιβολία όταν εμβολιάζεστε, οι δραστηριότητες που κάποτε ήταν υψηλού κινδύνου, θα μετατραπούν σε χαμηλότερου κινδύνου και γι ‘αυτό περιμένετε μέχρι τότε”.
  •  Επίσης δήλωσε ότι ότι ανησυχεί ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στην καταστροφή αν όντως επαληθευτούν οι φοβίες ενός τέταρτου κύματος επειδή τα στοιχεία δείχνουν ότι οι λοιμώξεις έχουν πλέον στραφεί προς τις νεότερες γενιές.

Φοβίες και άλλων επιστημόνων
  • Τις ίδιες φοβίες εξέφρασε και ένας άλλος επιστήμονας, ο οποίος δήλωσε   ότι κατανοεί, ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι κουραστική για τους πολίτες, αλλά είναι σημαντικό οι ΗΠΑ να συνεχίσουν να λαμβάνουν προφυλάξεις όσο ο εμβολιασμός συνεχίζεται στην Αμερική.
  • Πρέπει να αντέξουμε λίγο ακόμα, ώστε  να δώσουμε στα εμβόλια την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα σε αυτό”,
  • Τέλος εγγυούνται ότι αφού μπαίνουμε στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού, θα υπάρξει μία  μερική επιστροφή στην καθημερινότητα που όλοι ελπίζουν, αλλά δεν θα γίνει βεβιασμένα.
Παράγοντες μεταλλάξεων
  • Οι παράγοντες που κάνουν τους ειδικούς  να ανησυχούν είναι η εξάπλωση των μεταλλάξεων κοραναϊού στις ΗΠΑ.
  • Το Μίτσιγκαν δήλωσε την Πέμπτη ότι εντόπισε την πρώτη του μετάλλαξη στη Βραζιλία, και στην συνέχεια μεταλλάξεις που εντοπίστηκαν σε άλλα μέρη των ΗΠΑ.  Ακόμα τόνισε ότι για την εξάπλωση ευθύνεται η η χαλάρωση των κοινωνικών αποστάσεων και των εντολών μάσκας σε πολλές πολιτείες, η οποία  συνέβαλε σε ένα επιρροές μοντέλο που αύξησε την πρόβλεψή του για τον αριθμό των ανθρώπων που θα πεθάνουν από τον ιό μέχρι την 1η Ιουλίου.

Ακολουθεί βίντεο για τα εμβόλια

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here