Αναστολή ανεμβολίαστων υγειονομικών: Από 1η Σεπτεμβρίου κανονικά οι αναστολές


Λήγει την 1η Σεπτεμβρίου η προθεσμία για τον εμβολιασμών όλων των υγειονομικών – Δεν θα υπάρξει παράταση 

«Ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο», δήλωσε σήμερα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού μέχρι την 1η του Σεπτέμβρη.

«Από μεθαύριο λήγει η προθεσμία για τον εμβολιασμό των υγειονομικών», τόνισε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας των εμβολιασμένων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας, κ. Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ διεμήνυσε ότι «δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο παράτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στα νοσοκομεία», σημειώνοντας ότι η υποχρεωτικότητα θα ξεκινήσει κανονικά από 1ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Σκέρτσος τόνισε ότι «δεν θα κάνει πίσω η κυβέρνηση σε αυτό το θέμα, είναι ζήτημα προστασίας των ίδιων των υγειονομικών και της υγείας των νοσηλευομένων».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «προλαβαίνουν όλοι οι ανεμβολίαστοι λίγες χιλιάδες, σήμερα και αύριο να εμβολιαστούν, δε θα υπάρχει πρόβλημα με τις δουλειές τους ούτε με τη λειτουργία του ΕΣΥ».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ