Καρδιοχειρουργός Προειδοποίηση ΗΠΑ: “Ο γενικός εμβολιασμός του πληθυσμού θα μπορούσε να είναι «μια επικίνδυνη ιατρική προσέγγιση»

Καρδιοχειρουργός Προειδοποίηση ΗΠΑ: Ο Noorchashm ζήτησε μια “λογική και ουσιαστική” προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη φυσική όσο και την ανοσία από τα εμβόλια στον κορωνοϊό. Ο συνταξιούχος χειρουργός συμμετέχει στην εκπομπή  «Tucker Carlson Today» για συζήτηση σχετικά με θέματα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Ο συνταξιούχος καρδιοχειρουργός και πρώην καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Penn, Dr. Hooman Noorchashm, προειδοποίησε ότι η ενορχήστρωση ενός εμβολιασμού «κουβέρτας» για κάθε Αμερικανό ανεξάρτητα από την προηγούμενη ανοσία ή την παρουσία παραγόντων κινδύνου θα μπορούσε να είναι μια “επικίνδυνη ιατρική προσέγγιση”.

Ο Noorchashm είπε στο “Tucker Carlson Today” του Fox Nation ότι οι ασθενείς δεν πρέπει να φοβούνται να υποβάλουν νόμιμες ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιο, το καθεστώς ανοσίας ή το σύστημα “διαβατηρίου” εμβολίου που έχει ήδη αναπτυχθεί σε μέρη όπως η Νέα Υόρκη.

“Όταν άνθρωποι στον χώρο της δημόσιας υγείας μιλάνε για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου νομίζω ότι είναι καλό στοίχημα ότι η επιστήμη μας, αυτή είναι η αμερικανική επιστήμη … μας λέει ότι τα εξουδετερωτικά αντισώματα και τα πρωταρχικά Τ κύτταρα μπορούν να το καθαρίσουν αυτό από το σώμα σας” είπε.

“Τώρα το ερώτημα είναι, έχουμε κάνει αρκετά για να βεβαιωθούμε ότι είναι ασφαλές σε όλους; Υπάρχουν κατηγορίες σε υποσύνολο ατόμων στο οποίο αυτό το εμβόλιο μπορεί στην πραγματικότητα να ενέχει κάποιο είδος κινδύνου; – Νομίζω ότι η απάντηση σε αυτό είναι ναι.” «Έδωσαν ένα αποτελεσματικό εμβόλιο. Τώρα, το μέρος ασφάλειας είναι αυτό με το οποίο κάνουν λάθος: Είναι λάθος να εμβολιάζουμε άτομα που είχαν πρόσφατες ή τρέχουσες λοιμώξεις».

Ο Noorchashm ζήτησε μια “λογική και ουσιαστική” προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη φυσική όσο και την ανοσία των εμβολίων στον κορωνοϊό. “Εάν κάποιος έχει φυσική ανοσία δεν υπάρχει λόγος να πάει και να εμβολιστεί, καθώς γι’ αυτά τα άτομα θα ήταν στην πραγματικότητα μια περιττή ιατρική διαδικασία … Αυτό είναι ένα πολύ ασυνήθιστο πράγμα”, είπε. «Είμαστε κυριολεκτικά στη μέση μιας επιδημίας όπου εκατομμύρια Αμερικανοί είναι φυσικά μολυσμένοι, ή φυσικά ανοσοποιημένοι. Η ανάπτυξη ενός εμβολίου ουσιαστικά επανενεργοποιεί τις ανοσολογικές αντιδράσεις. Άρα, το νούμερο ένα ερώτημα είναι, αν είναι  απαραίτητη η επικίνδυνη ιατρική προσέγγιση με εμβολιασμό.

“Ο Noorchashm στο παρελθόν είπε στο “Tucker Carlson Tonight” του Fox News Channel τον περασμένο μήνα ότι ενώ το εμβόλιο του κορωνοϊού πρέπει να θεωρηθεί ως ιατρικό θαύμα, η εφαρμογή μιας προσέγγισης  “ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους”, όπως κάνουν πολλοί ειδικοί, θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερη βλάβη σε ορισμένους ασθενείς. Επέμεινε ότι δεν προκαλεί «διστακτικότητα εμβολίων», αλλά ζητά από την κυβέρνηση και τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν κριτική σκέψη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here