Αφγανιστάν: Υπό την απειλή Ταλιμπάν παρουσιαστής ειδήσεων διαβάζει ανακοίνωση


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με παρουσιαστή ειδήσεων της αφγανικής τηλεόρασης να διαβάζει ανακοίνωση παρουσία μαχητών Ταλιμπάν.

Απίστευτες εικόνες έλαβαν χώρα στο Αφγανιστάν, με παρουσιαστή ειδήσεων της αφγανικής τηλεόρασης να υποχρεώνεται να διαβάσει ανακοίνωση παρουσία μαχητών Ταλιμπάν.

Κάπως έτσι, τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, στο οποίο μαχητές των Ταλιμπάν, οπλισμένοι σαν αστακοί, στέκουν πίσω από τον παρουσιαστή της αφγανικής τηλεόρασης, όσο εκείνος μεταδίδει την είδηση της αλλαγής εξουσίας στο Αφγανιστάν.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο παρουσιαστής μεταφέρει το μήνυμα των Ταλιμπάν στον αφγανικό λαό να μη φοβάται για το μέλλον.

Το στιγμιότυπο που ανήρτησε ανταποκρίτρια του BBC

Η παρουσιάστρια του BBC World και ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου Γιάλντα Χακίμ είναι εκείνη που μετέδωσε πρώτη το στιγμιότυπο, χωρίς να διευκρινίζει τον χρόνο κατά τον οποίο μεταδόθηκε από την αφγανική τηλεόραση.

«Κάπως έτσι θα γίνονται τα πολιτικά debate στην αφγανική τηλεόραση, με μαχητές των Ταλιμπάν να επιβλέπουν τον παρουσιαστή. Ο παρουσιαστής μιλά για την κατάρρευση της κυβέρνησης Γκάνι και λέει πως το ισλαμικό Εμιράτο διαμηνύει στον αφγανικό λαό πως δεν πρέπει να φοβάται» σημειώνει η Χακίμ στο ποστ της στο Twitter, το οποίο και αναρτήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ