Θρίλερ στη Κυπαρισσία: Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον σύντροφο της 42χρονης Μόνικα Γκιους


Κυπαρισσία: Η αστυνομία αναζητά τον 39χρονο σύντροφο της Μόνικα Γκιους, μετά την εύρεση των οστών σε σπίτι.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον 39χρονο σύντροφο της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικα Γκιους. Πρόκειται για την 42χρονη γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε από την ξαδέρφη της στις 24/5/2021 στο Τ.Α. Δράμας

Στην ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ενδεχομένως τα οστά που βρέθηκαν σε σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας να ανήκουν στην 42χρονη. Σημειώνεται ότι εντοπίστηκε ένα οστό στην αυλή του σπιτιού και έτσι αποκαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του Newsbomb.gr Αλέξανδρου Καλαφάτη, ο Αστυνομικός που ερευνούσε την εξαφάνιση της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικα Γκιους, η οποία αγνοείτο από τον Φεβρουάριο του 2021, επέστρεψε στο σπίτι όπου διέμενε στο παρελθόν ο Ρουμάνος σύντροφός της για νέες έρευνες.

Χάρη στην παρατηρητικότητά του, εντόπισε ένα σημείο του τσιμεντένιου τοίχου, το οποίο είχε διαφορετικό χρώμα. Σκάβοντας στο συγκεκριμένο μέρος βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Κάτω από το τσιμέντο κείτονταν το πτώμα μίας γυναίκας.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος ήδη βρίσκεται εκεί, ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Μόνικα Γκιους: Ποια είναι η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί;

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην περιοχή, εργαζόταν ως καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά. Η Μόνικα, όπως καταγγέλθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της. Ο μεγαλύτερος γιος της που ζει στην Αγγλία, κατήγγειλε στην εκπομπή πως ο άνθρωπος αυτός την έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από το ξύλο.

H Μόνικα Γκιους

Ο σύντροφος της όταν η Μόνικα εξαφανίστηκε, είπε σε κάποιους φίλους του, ότι θα έφευγε για τη Ρουμανία για μια καλύτερη δουλειά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε με τον σύντροφο της, με τον ίδιο να αναφέρει πως η Μόνικα «ζει και βασιλεύει» και υπέδειξε κάποια άλλα πρόσωπα, που πιθανότατα γνωρίζουν που βρίσκεται. Δήλωσε, τέλος πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ