Τσιόδρας ομιλία πανδημία: Ομιλία Τσιόδρα στην Ακαδημία Αθηνών για την υγειονομική κρίση

Τσιόδρας ομιλία πανδημία:  Μετά από σχεδόν πέντε μήνες που έχει να μιλήσει δημοσίως, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας θα παραθέσει ομιλία για την εξέλιξη του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, σήμερα στις 18:00, με ομιλία υπό τον τίτλο “Πανδημία SARS-COV-2: Η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας”.

Η ομιλία του αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο καθηγητής λοιμωξιολογίας είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την τακτική ενημέρωση των πολιτών, κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας στην Ελλάδα, την περασμένη άνοιξη. Σημειώνεται ότι η τελευταία του επίσημη εμφάνιση του ήταν στις 5 Νοεμβρίου, όταν από κοινού με τον πρωθυπουργό ανακοίνωσαν το δεύτερο lockdown. Την ομιλία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live στη διεύθυνση academyofathens.gr.

Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση της Κοζάνης

«Τρομάζω με όσα ακούω και μαθαίνω για όσα συμβαίνουν στην Κοζάνη…» φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.   Την ίδια στιγμή και προς επίρρωσιν της ως άνω φράσης του Σωτήρη Τσιόδρα, «εμπόλεμη» χαρακτηρίζουν την κατάσταση οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Κοζάνης.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here