Mad Clip: Νεκρός σε φρικτό τροχαίο στη Βουλιαγμένη – Εικόνες σοκ από το σημείο


Τραγικό θάνατο βρήκε ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip

Ο δημοφιλής τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 02:30 στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε σαν αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος, ενώ χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Σε γάμο, λίγες ώρες πριν το μοιραίο

Τα τελευταία story που ανέβασε στο instagram ο Mad Clip ήταν το βράδυ της Τετάρτης από το γάμο του Γιώργου Μπενουδάκη.

Στο γάμο ήταν πολλά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας. Ο Γιώργος Μπενουδάκης ήταν ο σκηνoθέτης του τελευταίου video clip του Mad Clip, για το τραγούδι «Mporei» που ερμήνευσε με την Ελένη Φουρέιρα.


Το “μοιραίο” γρήγορο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο του traper ήταν μία Porsche 911 Turbo, του 2011.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γρήγορο αυτοκίνητο απόδοσης 500 ίππων, στους πίσω τροχούς. Διαθέτει έναν 6κύλινδρο 3,8 λίτρων κινητήρα με 7-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο PDK.
Είναι χαρακτηριστικό πως για το 0 στα 100 km την ώρα επιτάχυνσης, η συγκεκριμένη 911 χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για να τα καλύψει.


Στον τόπο του τροχαίου ο κολλητός του φίλος τράπερ Light
Σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του φίλου του Mad Clip, ο τράπερ Light, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο Light φαίνεται σε βίντεο αφού έχει αντικρίσει νεκρό το φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, να λέει με λυγμούς, «πάει, πάει».

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Mad Clip ήταν τον Ιούνιο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Ο αδικοχαμένος τράπερ είχε μπει στο πλατό ερμηνεύοντας το καινούργιο του τραγούδι με την Ελένη Φουρέιρα «Μπορεί».

Ο Mad Clip μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του βήματα.

«Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα Ελληνικά. Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ. Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά. Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο της ζωής που εκφράζεις μέσα από τα τραγούδια σου. Δεν είναι για όλους το ίδιο, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά και εγώ και ο κόσμος», είχε δηλώσει.

Στη συνέχεια ο Mad Clip αποκάλυψε την ηλικία του. «Είμαι 34 χρονών αλλά έχω baby face».

Είχε αποκαλύψει πως νόσησε από κορονοϊό

Λίγο πριν φύγει από το Καλό Μεσημεράκι ο Mad Clip, θέλησε να χαιρετήσει τον Νίκο Μουτσινά και ανέφερε πως έχει αντισώματα αφού έχει περάσει κορονοϊό.

«Έχω αντισώματα, πέρασα κορονοϊό φίλε είμαι άτρωτος».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Mad Clip.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ