Mad Clip: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος – Δεν θα είχε σωθεί ακόμα κι αν φόραγε… κράνος


Ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή στα 34 του χρόνια – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος

Ίχνη φρεναρίσματος για περίπου 100 μέτρα εντόπισαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο γνωστός ράπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος προσπάθησε να κόψει ταχύτητα και να επαναφέρει το πολυτελές αυτοκίνητό του εντός του δρόμου με ένα απότομο φρενάρισμα, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να πέσει πάνω σε μία κολώνα και στη συνέχεια πάνω σε ένα δέντρο, από την πλευρά που βρισκόταν ο οδηγός.

Αστυνομική πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η πρόσκρουση ήταν τέτοια που δεν έπαιζε κανένα ρόλο εάν ο γνωστός μουσικός φορούσε ζώνη ασφαλείας ή όχι. Ουσιαστικά ο ακαριαίος θάνατος ήταν αδύνατον να αποφευχθεί καθώς το αυτοκίνητο δίπλωσε στη μέση και η πρόσκρουση στο δέντρο έγινε με τέτοια σφοδρότητα που ακόμα και… κράνος να φορούσε θεωρητικά όπως λένε οι ίδιες πηγές δεν θα γλίτωνε τη ζωή του. Ενδεικτικό είναι ότι χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός με ειδικό διασωστικό μηχάνημα της πυροσβεστικής.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας αποδίδουν το δυστύχημα στην πολύ μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 34χρονος, η οποία δεν του άφηνε περιθώρια αντίδρασης όταν το όχημά του άρχισε να εκτρέπεται από τον δρόμο. Η ταχύτητα υπολογίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από 130 έως 150 χλμ την ώρα.

Πριν εκτραπεί της κυκλοφορίας το πολυτελές αυτοκίνητο, περίπου στις 2:12 τα ξημερώματα, ο 34χψρονος είχε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι μαζί με ένα ακόμα αυτοκίνητο. Όταν το φανάρι άναψε πράσινο ο 34χρονος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και άφησε το άλλο όχημα που βρισκόταν πίσω του στο φανάρι.

Την ώρα της εκτροπής του αυτοκινήτου του Mad Clip, φαίνεται σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ότι δεν υπήρχε σε κοντινή απόσταση άλλο όχημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ