Mad Clip: Αυτή είναι μοιραία Porsche 911 που οδηγούσε ο τράπερ (pics)


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του θανάτου του γνωστού ράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του τράπερ Mad Clip, κατά κόσμο Πήτερ Αναστασόπουλο, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της Λεωφόρου Αθηνάς.

Το δυστύχημα συνέβη στις 2.30 τα ξημερώματα, με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος να επιχειρούν για να τον απεγκλωβίσουν μετά από δύο ώρες (!) από το αυτοκίνητό του, που είχε γίνει μία άμορφη μάζα μετά την πρόσκρουση αρχικά σε κολόνα και εν συνεχεία σε δέντρο.

Ποιο ήταν όμως το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός καλλιτέχνης; Κόντρα στην εμφάνιση της Porsche 911 GT3, το αυτοκίνητο με το οποίο ποζάρει στην παρακάτω φωτογραφία είναι επί της ουσίας μία 911 Turbo του 2011, που έχει δεχθεί βελτιώσεις.

mad-clip-porsche.jpg
Το μοιραίο αυτοκίνητο

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει παντού ένα AUDI R8

Έκκληση για βοήθεια στη συλλογή στοιχείων, στους πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε για το τροχαίο δυστυχημα με θυμα τον Mad Clip, απευθύνει με επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα».

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, το αυτοκίνητο είναι πιθανόν δεξιοτίμονο.

Όπως αναφέρεται, το εν λόγω ΙΧ κινούνταν στον χώρο του δυστυχήματος, την ώρα που συνέβη.

«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ