ΗΠΑ: Τα κρούσματα COVID-19 αυξάνονται μεταξύ των παιδιών δείχνουν τα δεδομένα


ΗΠΑ: Από τις 26 Αυγούστου, τα στοιχεία έδειξαν μια πενταπλάσια αύξηση των παιδιατρικών κρουσμάτων από τα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής. Η έναρξη του σχολικού έτους συνέπεσε με την αύξηση των λοιμώξεων από COVID-19 στα παιδιά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής (AAP). “Η απόκτηση παιδιών στην τάξη είναι πολύ σημαντική για τη μάθηση”, δήλωσε ο Δρ Patrice Harris, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ιατρικής  Ένωσης και νυν διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας ψηφιακής τηλεθεραπείας, eMed, στο Fox News. “Η διατήρηση των σχολείων ανοιχτών είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση τώρα, καθώς έχουμε δει έναν αυξανόμενο αριθμό παιδιών με μέτρια ασθένεια να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με COVID-19.

Από τις 26 Αυγούστου, εκτιμάται ότι εμφανίστηκαν 204.000 νέα κρούσματα μεταξύ των παιδιών την προηγούμενη εβδομάδα, με αύξηση 9% που καλύπτει περίοδο δύο εβδομάδων και πενταπλάσια αύξηση των κρουσμάτων από τα μέσα Ιουλίου, από 38.000 έως τις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής AAP.

Ο αριθμός των παιδιών που μολύνθηκαν με την COVID-19 έφτασε τις χειμερινές αυξήσεις για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ωστόσο η σοβαρή ασθένεια λόγω της COVID-19, οι νοσηλείες που σχετίζονται με τον ιό και ο θάνατος εξακολουθούν να είναι ασυνήθιστες μεταξύ των παιδιών, σημείωσε επίσης η ομάδα παιδιατρικής. Παρ’ όλα αυτά, οι νοσηλείες που σχετίζονται με παιδιά με COVID-19 έχουν φτάσει σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών στις ΗΠΑ, με τα πιο πρόσφατα στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) να αναφέρουν πάνω από 52.600 εισαγωγές μέχρι τον Αύγουστο μέχρι στιγμής.

Τα δεδομένα του CDC δείχνουν επίσης ότι οι έφηβοι ηλικίας 16-17 ετών έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμό σε όλες τις ηλικιακές ομάδες σε 254,4 ανά 100,000, ακολουθούμενοι από εφήβους ηλικίας 12-15 ετών σε 243,6 ανά 100,000. Τα τελευταία στοιχεία από την ομάδα παιδιατρικής ακολουθούν την είδηση ​​ότι μια σχολική περιοχή του Κεντρικού Τέξας έκλεισε τα σχολεία της μέχρι την αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Τρίτη, αφού δύο δάσκαλοι πέθαναν την περασμένη εβδομάδα από την COVID-19.

Οι υπάλληλοι της Connally Independent School District έκλεισαν τα πέντε προαστιακά σχολεία του Waco για το υπόλοιπο της εβδομάδας μετά το θάνατο του Σαββάτου από την COVID-19 της Natalia Chansler, 41 ετών, καθηγήτριας κοινωνικών σπουδών της έκτης τάξης στο Connally Junior High School, δήλωσε η βοηθός επιθεωρητής Jill Bottelberghe. Ο θάνατος της Chansler ήρθε λίγες μέρες αφότου ο David McCormick, 59, δάσκαλος κοινωνικών σπουδών της έβδομης τάξης στο Connally Junior High, πέθανε από COVID-19, είπε ο Bottelberghe.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ