Δυναμική η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα δώσει δυναμικά το «παρών» στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (11 – 19 Σεπτεμβρίου 2021), στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο (αρ.14 – Stand: 23) που θα έχει στη διάθεσή του, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα γίνουν το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, παρουσία του Προέδρου Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Το περίπτερο του Ε.Ε.Σ, πλαισιωμένο με εθελοντές όλων των Σωμάτων του, θα ενισχύσει την προβολή και τη διάδοση του ανθρωπιστικού έργου, των αρχών του Κινήματος και των Ανθρωπιστικών Αξιών που πρεσβεύει και προασπίζεται συνεχώς και αδιαλείπτως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από το 1877. Συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί πλήρως για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί ο Ε.Ε.Σ, καθώς και για το πώς μπορεί να γίνει κάποιος μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ταυτόχρονα, ειδικά εκπαιδευμένα κλιμάκια εθελοντών Σαμαρείτων – Διασώστων του Ε.Ε.Σ. θα παρέχουν υγειονομική κάλυψη στον κόσμο που θα επισκέπτεται το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Σημειώνεται ότι, την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου από τις 13:30 έως τις 14:30, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο περίπτερο 14 (πλαίσιο ACADEMIA) με θέμα: “Πρώτες Βοήθειες”.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ