ΗΠΑ Εκπαίδευση: Τα περισσότερα σχολεία δεν είναι πλήρως ανοιχτά παρά τη χρηματοδότηση1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων

 ΗΠΑ Εκπαίδευση: Η ομάδα εργασίας για το «Πρωί με τη Μαρία» συζητά την έκθεση θέσεων εργασίας του Μαρτίου, τον αντίκτυπό της στην οικονομία, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνεχιστεί η ανάπτυξη της απασχόλησης και πώς η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο θα δώσει ώθηση στην οικονομία. Οι δημοκράτες έκαναν τα σχολεία προτεραιότητα στον λογαριασμό τους για την ανακούφιση ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι η πλειοψηφία των μαθητών συνεχίζει να μαθαίνει εξ αποστάσεως τουλάχιστον μέρος του χρόνου.

Από τις 29 Μαρτίου, περίπου το 42% των δημοτικών σχολικών διάφορων περιοχών ήταν πλήρως ανοιχτό για προσωπική διδασκαλία, σε σύγκριση με το 7% που ήταν εντελώς απομακρυσμένο και περισσότερο από το 50% που ήταν επιλογή για μάθηση από το σπίτι, σύμφωνα με τον ιστότοπο Return 2 Learn.

Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν από το Ινστιτούτο Αμερικάνικης Επιχείρησης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Κρίσης του Κολεγίου του Davidson και παρακολουθεί περισσότερες από 8.000 δημόσιες σχολικές περιοχές.

Οι δημοκράτες διέθεσαν περισσότερα από 128 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχολεία στο Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης, αν και το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου υπολόγισε ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων θα εδαπανάτο μετά το 2021, επειδή υπήρχαν προηγουμένως αχρησιμοποίητα κονδύλια για τη στήριξη των επαναλειτουργιών του σχολείου.

Οι New York Times σημείωσαν επίσης ότι οι σχολικές περιοχές έχουν εκτεταμένη εξουσία να διανέμουν τα χρήματα κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, γεγονός που έχει εγείρει ανησυχίες για το πώς θα δαπανηθούν τα χρήματα.

Οι Ρεπουμπλικάνοι επέκριναν τα συνδικάτα των δασκάλων για την επιβράδυνση της διαδικασίας επανέναρξης.

Ο εκπρόσωπος Andy Biggs, R-Ariz κατηγόρησε τα συνδικάτα ότι κρατούν όμηρο «το μέλλον των παιδιών». Τα συνδικάτα έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του προσωπικού.

Ο Μπάιντεν έκανε μια προσπάθεια να εμβολιαστούν οι εκπαιδευτικοί, καθοδηγώντας τις πολιτείες να τους καταστήσουν επιλέξιμους στις αρχές Μαρτίου.

Άλλα μέλη του σχολικού προσωπικού έπρεπε επίσης να λάβουν προτεραιότητα από το ομοσπονδιακό πρόγραμμα εμβολίων φαρμακείων για τοn μήνα.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σημείωσαν ότι από τα τέλη Μαρτίου, περίπου το 80% των εκπαιδευτικών πριν από το Κ-12 είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου.

Η Pfizer ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι το εμβόλιό της ήταν 100% αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια δοκιμών που αφορούσαν παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Ο Μπάιντεν έχει θέσει ως στόχο να ανοίξει ξανά την πλειοψηφία των τάξεων K-8 για προσωπική μάθηση έως το τέλος του μήνα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here