ΗΠΑ Πανδημία: Οι καλύτερες και οι χειρότερες πολιτείες για εργασία από το σπίτι

ΗΠΑ Πανδημία: Η εργασία από το σπίτι φαίνεται να είναι εδώ για να μείνει – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένα μέρη δεν είναι καλύτερα εξοπλισμένα για απομακρυσμένη εργασία από άλλα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Την Τρίτη, ο προσωπικός ιστότοπος χρηματοδότησης WalletHub δημοσίευσε μιαν αναφορά που διαπίστωσε ποιες πολιτείες των ΗΠΑ είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες για εργασία από το σπίτι.

Για την έκθεσή του, ο προσωπικός ιστότοπος χρηματοδότησης WalletHub συνέκρινε και τις 50 πολιτείες και την Ουάσιγκτον, με βάση 12 μετρήσεις σε δύο κατηγορίες: «περιβάλλον εργασίας» και «περιβάλλον διαβίωσης». Στην ενότητα «εργασιακό περιβάλλον», ο WalletHub εξέτασε το μερίδιο των απομακρυσμένων εργαζομένων πριν από την πανδημία, το μερίδιο των πιθανών τηλεπικοινωνιών, την πρόσβαση στο Διαδίκτυο των νοικοκυριών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε κάθε πολιτεία.

Εν τω μεταξύ, στο “περιβάλλον διαβίωσης”, ο WalletHub υπολόγισε κάθε κατάσταση: μέση λιανική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος, πρόσβαση σε προγράμματα διαδικτύου σε χαμηλές τιμές, κόστος διαδικτύου και διάμεσο τετραγωνικό μήκος ανά μέσο αριθμό ατόμων σε ένα νοικοκυριό.

Η κατηγορία «περιβάλλον διαβίωσης» περιελάμβανε επίσης υπολογισμούς για το μερίδιο κάθε πολιτείας των μονοκατοικιών, μέση τετραγωνική πλάτη σπιτιού, μερίδιο σπιτιών με πολύ περισσότερα από 300 τ.μ. και μερίδιο σπιτιών προς πώληση με πισίνα.

O ιστότοπος WalletHub δημοσίευσε μια μελέτη την Τρίτη που διαπίστωσε ότι το Delaware είναι η καλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ για εργασία από το σπίτι, ενώ η Αλάσκα είναι η χειρότερη. Χρησιμοποιώντας αυτές τις μετρήσεις, ο WalletHub διαπίστωσε ότι το Delaware είναι η καλύτερη κατάσταση συνολικά για απομακρυσμένη εργασία, ενώ η Αλάσκα είναι η χειρότερη κατάσταση συνολικά.

Εκτός από τη γενική κατάταξη, ο WalletHub διαπίστωσε επίσης ότι το Κολοράντο είχε το καλύτερο «εργασιακό περιβάλλον» και η Βόρεια Ντακότα είχε το χειρότερο, ενώ η Γεωργία είχε το καλύτερο «περιβάλλον διαβίωσης» και η Χαβάη είχε το χειρότερο.

Για να δείτε τις κορυφαίες 10 γενικές βαθμολογίες, εδώ είναι οι καλύτερες και χειρότερες πολιτείες – συμπεριλαμβανομένης της Ουάσιγκτον, για εργασία από το σπίτι, σύμφωνα με το WalletHub.

Τα καλύτερα κράτη για απομακρυσμένη εργασία 1. Ντέλαγουερ 2. Βόρεια Καρολίνα 3. Γεωργία 4. Νιού Χάμσαϊρ 5. Τενεσί 6. Αριζόνα 7. Νιου Τζέρσεϋ 8. Τέξας 9. Γιούτα 10. Όρεγκον Τα χειρότερα κράτη για απομακρυσμένη εργασία 51. Αλάσκα 50. Χαβάη 49. Βόρεια Ντακότα 48. Μισισιπή 47. Αρκάνσας 46. ​​Μοντάνα 45. Ουαϊόμινγκ 44. Νέο Μεξικό 43. Αϊόβα 42. Δυτική Βιρτζίνια

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here