Πόρτα – πόρτα ο Θεοδωρικάκος


Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έχει πάρει πολύ ζεστά το νέο ρόλο που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός και επιδιώκει να δει ένα προς ένα τα προβλήματα της ελληνικής αστυνομίας.

Ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος έχει αποφασίσει να επισκεφτεί ένα προς ένα όλα τα αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας και να διαπιστώσει μόνος του όλα τα προβλήματα.

Ξεκίνησε από το Περιστέρι κι όπως μαθαίνω οι επισκέψεις του θα απλωθούν και εντός και εκτός Αττικής. Ο υπουργός φτάνοντας στο Α’ αστυνομικό τμήμα Περιστερίου συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη τόνισε κατ΄αρχήν ότι η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα στο τριήμερο πένθος για τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ για τον σκοπό της επίσκεψής του ανέφερε ότι θα συνεχίσει να επισκέπτεται όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις ευαίσθητες περιοχές προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τα προβλήματα.

Όπως είπε, επέλεξε να ξεκινήσει από τη μεγαλύτερη γειτονιά της Αττικής και την περιοχή με την πιο μεγάλη εγκληματικότητα για να συζητήσει με τους αστυνομικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τους τοπικούς παράγοντες προκειμένου να ενεργοποιηθεί η αστυνομία για την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική αστυνόμευση των περιοχών. Έβαλε σε εφαρμογή το σύνθημά του «ασφάλεια για όλους παντού» και προχωράει ακάθεκτος.

«Η αστυνομία θέλουμε να είναι φιλική απέναντί στους πολίτες, σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα. Συζήτησα τα προβλήματα με τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς αυτών των δύο περιοχών καθώς και με τις αντίστοιχες δημοτικές αρχές». «Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού: ένα σύνθημα που κάνουμε πράξη!». Αυτό είναι το σύνθημά του… Μακάρι να τα καταφέρει, για το καλό των πολιτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ