Βίντεο: Πεζοναύτης αποκαλύπτει την πραγματικότητα για την επιχείρηση εκκένωσης στην Καμπούλ


Τη δραματική πραγματικότητα για την επιχείρηση εκκένωσης στην Καμπούλ αποκαλύπτει βίντεο από Αμερικανό πεζοναύτη.

Ένας Αμερικανός πεζοναύτης ο οποίος συμμετείχε στην πρόσφατη επιχείρηση εκκένωσης στην Καμπούλ ανέβασε στο Instagram ένα ιδιαίτερα έντονο βίντεο, το οποίο παρουσιάζει το πώς βίωσε ο ίδιος το χάος της επιχείρησης που είχε τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον όλο του πλανήτη.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε online και στον λογαριασμό του The Warzone, παρέχοντας στο κοινό μια ασυνήθιστη οπτική «πρώτου προσώπου» όσον αφορά στα δραματικά γεγονότα και την εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατούσε στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Το βίντεο, που έχει μονταριστεί και συνδυάζει τμήματα από πολλά διαφορετικά βίντεο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αρχίζει με Αμερικανούς πεζοναύτες να επιβιβάζονται σε ένα C-17A Globemaster III. Ακολουθούν αποσπάσματα με τους πεζοναύτες να κινητοποιούνται στο αεροδρόμιο, να ασφαλίζουν εγκαταλελειμμένα όπλα και μετά να πρέπει να διαχειριστούν τα πλήθη έξω από το αεροδρόμιο. Σε άλλα αποσπάσματα φαίνονται πεζοναύτες να ξεκουράζονται και να επιδίδονται σε άλλες δραστηριότητες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο εν λόγω πεζοναύτης έκανε κάποια στιγμή ανάρτηση στο Instagram όπου έγραφε ότι αναγκάστηκε να το κατεβάσει, μα άλλοι θα μπορούσαν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν.

πεζοναύτης μαρτυρία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ