Γεωργιάδης: Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών

Για «ανόητους πολιτικαντισμούς» έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν λόγο για διατύπωση «συγγνώμης» του υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών. Αυτό το λάθος έγινε. Είναι ανόητοι πολιτικαντισμοί αυτό που κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα χθες δεν είναι συγγνώμη προς τον κ. Τσίπρα αλλά επανάληψη της δικής μου θέσης και της θέσης όλης της ΝΔ ότι δηλαδή η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα. Δεν είναι όμως μια προδοτική συμφωνία. Και επανέλαβα ότι λέγαμε και τότε πως αν είχαμε εμείς την ευκαιρία δεν θα την ψηφίζαμε αλλά αν κυρωθεί δεν μπορεί να αλλάξει» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, υποστήριξε ότι «είναι η πρώτη δημόσια συγγνώμη για τη Συμφωνία των Πρεσπών από τον κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε και τις υπόλοιπες 157».

«Μιλήσατε για τους 157 στους οποίους είμαι και εγώ. Όμως ποτέ δεν ελέχθησαν από εμάς όσα επιχειρήσατε να μας αποδώσετε κ. Σαρακιώτη», απάντησε ο κ. Γιώργος Βλάχος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here