Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στη Θέλμα που «έσβησε» μετά από τροχαίο (pics)


Σύσσωμο το Πολυτεχνείο στην κηδεία της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Με δάκρυα στα μάτια και ένα λουλούδι, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Κυριακής (5/9), στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Χανίων, τη Θέλμα Μαυρίδου, που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε την Πέμπτη στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Συγκλονισμένη από το θάνατό της παραμένει η τοπική κοινωνία, αλλά κυρίως όσοι την γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί της, αφού η 52χρονη Θέλμα ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης και ένα άτομο ιδιαίτερα ικανό και «φωτεινό». Στην κηδεία της παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Διαμαντόπουλος, οι αντιπρυτάνεις, ο δήμαρχος Χανίων κ. Σημανδηράκης και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Χανίων κ. Διγαλάκης, πλήθος καθηγητών αλλά και φοιτητών του Πολυτεχνείου, όπως μεταδίδει το creta24.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και η κόρη της 52χρονης που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως η αγαπημένη τους Θέλμα έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα.

Υπενθυμίζεται πως τo τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στην 52χρονη σημειώθηκε την Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου λίγο πριν το Πλατάνι, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Γάλλων. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της άτυχης Θέλμας, η οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ